08-10-2012

Onze Jeroen wordt LRV Kampioen klasse licht!

Onze neef Jeroen De Winter heeft weer sterk gepresteerd.
Op het nationaal LRV kampioenschap in Genk won hij de klasse licht met de 6-jarige Gretel S.
In de klasse midden was hij in de barrage ook goed onderweg met Mozart, maar even weg geschoven, en daar kreeg hij een fout.
De hoogste reeks, klasse Zwaar, lukte het bijna voor Jeroen om de barrage te halen met Daskia. Eén fout in de 2e omloop was hier te veel aan. De barrage werd gewonnen door Paul Scheirs (LRV Schriek), voor Chauki Reynders. Op de derde plaats zagen we Alexander Mathyssen met Dakar, een zoon van onze hengst Cento Lano.

Voor Patrik was er een rustig weekend. Op zaterdag toch even gaan trainen op de Vor wedstrijd in 's Gravenwezel. De eerste keer indoor, meteen een goede oefening voor de winterwerking.
De drie merries Uletta, Comptesse en Umosa plaatsten zich voor de barrage van de 1.25m proef. Patrik en Comptesse stonden aan de leiding, toen hij als laatste met de Andiamo-dochter Umosa de ring in kwam. Hij wou ze toch even op haar snelheid testen, en met succes. Umosa was nog een fractie sneller dan Comptesse, goed voor de winst.
Dit weekend hebben we de eerste internationale wedstrijd indoor in St Lô. Deze driesterrenwedstrijd is meteen een vrij zware opdracht. Withney zal mee gaan voor de zwaardere proeven, en zal waarschijnlijk vergezeld worden door Uletta en Lady Mc Beth.
http://www.csi-saintlo.com/