29-10-2012

Van 2 tot 4 november; Jumping Luik, samen met Withney.

Volgend weekend is er een wedstrijd, waar we al enkele weken naar uit kijken; de CSI*** Luik.
Op 8-jarige leeftijd werden Patrik en Withney eens 3e in de Grote Prijs van Luik, de beste ranking daar tot nu toe voor Patrik.
We weten dat het een heel selectieve omloop is, en mogelijk komt er nu zondag een einde aan de reeks klassementen in Grote Prijzen voor Withney. Van de concours in Vichy in juli '12 tot nu, was ze steeds bij de 25% beste combinaties in de GP, goed voor een klassement.
Er komen altijd heel wat sterke combinaties aan de start, maar we geven ons op voorhand nog niet gewonnen..
Als het niet zou lukken met Withney, hebben we nog zeker een combinatie die al onze aandacht verdient.
Dat zijn Gregory Wathelet en Cadjanine die eveneens present zullen zijn in Luik.
Gregory liet gisteren in Strazeele al zien dat hij de man in vorm is, door de Grote Prijs te winnen met Baloudana.
Ook Cadjanine sprong enkele proeven in Strazeele, en ook dat zou goed geweest zijn.
We hebben het zelf niet gezien, want we waren graag te gast op de CSI van Genk.
In de Grote Prijs van Genk liep het moeilijk voor Patrik en Uletta, die tot aan de laatste lijn wel tevreden mocht zijn over Uletta. Die laatste lijn was er deze keer teveel aan.
In de barrage was het de Nederlandse Joy Lammers die als eerste aan de start, meteen een tijd neerzette, die niet meer verbeterd werd.
Bijzonder knappe prestaties van Guido Hornesch, Mike Busschops, Chloë Vrancken op de 2e, 3e en 4e plaats in deze Grote Prijs.
Nu vrijdag 2 november zijn we te gast voor het stijlspringen VLP bij Bert Prouvé in Zoutleeuw. Bert deed het zelf heel erg goed in de Grote Prijs van Genk. Eén tijdfout hielden hem met Cadida vh Provahof uit de barrage.
Nu vrijdag staat het niet op tijd, maar mag het liefst zo stijlvol mogelijk gebeuren in het kader van de jeugdcup VLP. Thibeau gaat zijn kans wagen met Sherlock en Sunny.

Vrijdagnamiddag starten de wedstrijden voor Patrik in Luik. Naast Withney zullen ook Comptesse vd Withoeve (Sheyenne) en Lady Mc Beth mee vertrekken richting Luik. Meer info via de link.
http://www.jumpingdeliege.be/