03-12-2012

Daniel Deusser en Joe Clee, de nummers 1 en 2 van de GP Neeroeteren.

Patrik kon zelf niet mee rijden in Neeroeteren, maar volgde toch graag de wedstrijden daar. Zijn kameraad Joe Clee, was er in bijzonder goede doen. Vooral in de Grote Prijs zou hij een grote rol spelen, met een knappe 2e plaats. Joe Clee en Daniel Deusser kennen elkaar bijzonder goed, niet enkel op sportief vlak, maar uiteraard via de zussen Julie en Caroline Wauters.
Op sportief gebied namen ze het gisteren tegen elkaar op in Neeroeteren. De barrage van de GP werd daar dus in het voordeel beslist van Daniel, met het paard Domingo.
Voor Joe toch een knappe prestatie, een bevestiging dat hij goed bezig is. Enkele weken voor aanvang van Jumping Mechelen, is het zeker belangrijk dat de paarden in vorm zitten.
Voor Majid Sharifi, de Iranese kampioen, was het telkens net niet. Ook al waren er mooie omlopen van Umosa en Larenza, dan was er een tijdfout, dan die ene fout, waardoor goede klassementen en kwalificatie voor de Grote Prijs uitbleven.

We gaan nu in rechte lijn richting Jumping Mechelen, dé concours van het jaar wat ons betreft. In Zwitserland zou Genêve zo mooi zijn. Nu dat Patrik het toch nog even rustig aan moet doen, gaan we de kans nemen om eens tot in Genève te geraken. Weliswaar zonder paarden, maar ginds gaan we supporteren voor Cadjanine en Gregory Wathelet.
Andere Belgische deelnemers in Genève zijn: Olivier Philippaerts en Philippe Lejeune. Meer info via de link.

Patrik hoopt na zijn val vorige week binnen enkele dagen terug te beginnen met zijn paarden, en dan als voorbereiding naar Mechelen toe, deel te nemen in CSI** Roosendael van 14 tot 16 december.
Withney is al geruime tijd in prima vorm, en blijft uiteraard in het werk. Met dank aan Petra en co.

Voor de foto's van CSI Neeroeteren, onze dank aan Rik Van der Sanden.
http://www.chi-geneve.ch/default.aspx

Bron foto: Rik Van der Sanden