08-01-2013

Patrik dit weekend toch van start; CSI*** Drachten in Nederland.

In de winter zijn de startkansen niet zo hoog, dus benut Patrik graag elke kans die hem geboden wordt. Zeker als het gaat om een mooi georganiseerde internationale concours.
Dat lijkt zeker het geval te zijn in het Nederlandse Drachten.

Dit weekend wordt er een internationale driesterren-concours ingericht. De Grote Prijs zelf zal Patrik niet deelnemen, maar zeker wel de andere proeven, waaronder 2 rankingsproeven.
Hiervoor neemt Patrik graag Uletta en Withney mee richting Nederland.

Patrik is dikwijls gekend voor enkele straffe uitspraken, en om paarden op lange termijn op te leiden. Dit jaar wil hij zijn werk maken van vooral 2 paarden, en we mochten hun namen alvast noteren. Dat doen we dan bij deze, zwart op wit.
We noteren graag de volgende namen; Feline vd Dwerse Hagen (Querlybet Hero x Isaura vd Helle) en Vichy DH Z (Va-Vite x Feo). Beide paarden hebben nog een lange weg te gaan, maar hebben toch iets speciaals. Iedereen kent nog Isaura vd Helle, het springwonder onder het zadel van Eric Wauters. Zij is de moeder van Feline. Een volle broer van Feline is Eclips Dwerse Hagen. Hij is verkocht tijdens de Feestveiling 2010 en springt internationaal mee, met Astrid Van Leeuwen.

De moeder van Vichy is een Feo-dochter, m.n. Jade du Ri d'Asse. Laat deze Jade ook de moeder zijn van Withney. Vichy heeft net als haar halfzus Withney vd Dwerse Hagen heel veel vermogen. Of ze ooit in de voetsporen kan treden van Withney, blijft uiteraard een open vraag. Tijdens onze concours zullen we zowel Feline, als Vichy graag aan het werk zien in de nevenproeven. Vichy heeft als 5-jarige al enige wedstrijdervaring opgedaan met Thomas De Wit. Voor de 8-jarige Feline is er nog heel wat achterstand in te halen, ten opzichte van haar leeftijdsgenoten. We geven ze rustig de tijd, en zijn mee benieuwd of het ooit in orde komt om dikke proeven te springen. We hopen het samen mee.

Eerst kijken we graag uit naar de concours in Drachten, meer info via de link.
http://www.icnndrachten.nl/