03-06-2014

24 landen, 111 atleten, 350 paarden , en bijna 30°! Groentenjumping Internationaal 2014!

De puzzelstukken lagen al een hele tijd klaar, maar nu krijgt het allemaal vorm.
We kennen eindelijk ook onze deelnemers, en daar zijn we bijzonder tevreden mee.

Ze komen van 24 landen, en er staan kleppers van formaat tussen!    Het is op maandag de Grote Prijs Paul Mais automatisering.    Er zal wel de nodige tegenstand zijn, de deelnemerslijsten kan je zelf alvast in de bijlage vinden.


Op maandag zal niemand minder dan Tom Waes en zijn vrouw Mieke de Grote Prijs bijwonen.   Wij gaan alvast briefjes van 50 euro sparen, drinken en wie weet winnen?

In bijlage vind je het wedstrijdreglement.    Er worden 500 drankkaarten van 50 euro uitgegeven, waarbij telkens 5 euro wordt geschonken naar het goede doel Sea Shepherd.      Wie deze drankkaart invult, maakt kans op het etentje in bijzijn van Tom en Mieke Waes.  Het etentje zal doorgaan in restaurant Bosmolen te O L V Waver, de datum is dan nog in onderling overleg te bepalen.

We hebben er alvast ons uiterste best voor gedaan om er een onvergetelijk weekend van te maken.  Met dank alvast aan al onze medewerkers! 


Het weerbericht vanochtend gaf ons ook een extra boost, wij zijn er bijna klaar voor!  Iedereen van harte welkom, vanaf vrijdagochtend 10 uur vliegen we er in.

We geven nog even mee dat de Grote Prijs op maandag wordt opgenomen door Hippo TV en achteraf via Telenet wordt uitgezonden.  Geen jumping zonder publiek!  Graag allen op post op maandagnamiddag!  We kunnen niet garanderen dat er dan nog kaarten voor wedstrijd Tom Waes beschikbaar zijn, dus best op voorhand al jouw kans op deelname veilig stellen!  We hebben momenteel al veel onschuldige handen die zich kandidaat hebben gesteld de trekking te willen uitvoeren.. Wordt vervolgd !



Documenten
Wedstrijdreglement Tom Waes
Young horses CSI*** St-Katelijne-Waver
Riders CSI*** St-Katelijne-Waver 2014