28-01-2015

28 jaar geleden dat hij een proef heeft gewonnen ! Willy Vannitsen mee aan de winst Belissimo.

 Werken met mede-eigenaars is niet altijd evident, maar het geeft wel voldoening bij succes.  Dan is het meteen een gedeeld succes!

Onze merrie Belissimo is in eigendom van 3.  Ze geloven in het verhaal, en hopen stiekem toch ook later een rol van betekenis te mogen spelen in de grotere sport.  Eentje om kalm in te blijven, en te genieten van de sport.

Blijkbaar is Willy Vannitsen, één van de 3 mede-eigenaars al heel lang kalm gebleven.   Gisteren liep Belissimo een prima ronde, zonder zelf overdreven risico's te moeten nemen.  Het zou uiteindelijk volstaan voor de overwinning!  

Johan Leemans kwam met een ander paard van ons op stal nog aardig in de buurt, met een knappe 4e plaats van Jenny D'Amour (Va-Vite x Tresor d'Opaline).

Achteraf heeft Willy Vannitsen er even over moeten nadenken, maar hij wist te zeggen dat het 28 jaar geleden was dat een paard van hem een proef heeft gewonnen! 
We zijn zeker dat het niet opnieuw 28 jaar zal duren, zolang uiteraard Belissimo gezond en wel mag blijven.

Bij deze willen we Gert Verschoren en Willy Vannitsen alvast bedanken voor het vertrouwen, en hopen we uiteraard dat dit het begin van een lange samenwerking mag worden.

Op woensdagochtend is Patrik opnieuw goed uit de startblokken gekomen.  Vicenza Rosa DH Z (Va-Vite x Withney vd Dwerse Hagen) heeft in ieder geval een tijd aan de leiding gestaan.  Alle klasssementen en meer info op de website van de Winter Equestrian Nights.

Het Azelhof in Koningshooikt is dus ook de volgende plaats "the place to be".  Voor de thuisblijvers zorgt www.horse-live.com om het toch te kunnen volgen.