16-01-2008

Het weekend van 25-26-27 januari '08 naar CSI*** Nantes.

Van vandaag zijn de selecties gekend voor de CSI*** te Nantes. Patrik is content dat hij erbij is, en zal alles in het werk stellen om er goed te presteren.
Ook Vincent Lambrecht, Philippe Lejeune, Christophe Vanderhasselt, Wilm Vermeir, Koen Vereecke, Koen De Waele en AA-talent van het jaar Niels Bruynseels zullen volgend weekend naar Frankrijk trekken.
Dit weekend staat de hengstenkeuring van BWP op de agenda.
Daarvoor trekken we graag naar Moorsele. Op vrijdagavond mag daar Patrik met Cyber Van Vrijhern aantreden bij het BWP hengstengala.
We hopen dat het voor het BWP een geslaagde organisatie mag zijn. Persoonlijk kennen we de ondervoorzitter van het BWP Kris Keersmaekers goed. Kris is een werker, een echte paardenkenner, en met zijn kennis die hij uit de zakenwereld heeft vergaard, kan hij zeker voor een meerwaarde zorgen binnen dat bestuur. Kris is in het paardenmilieu toch wel gekend. Gisteren zag ik een andere bekende "Keersmaekers" op TV in "de laatste show". Eén van de broers van Kris was aan het woord. Het was topkok Wouter Keersmaekers van het gekend restaurant "De schoone van Boscoop" van Boechout die in het TV-programma samen met Jeroen Meus een soort van propaganda maakte voor de drank "Madeira". Wij zullen Kris nu maar laten doen, hem nu zeker niet lastig vallen met madeira of een andere aperitief, zodat hij dit weekend promotie kan maken voor onze BWP-paarden. Succes ermee!
http://www.jumpingdenantes.com