21-01-2008

Artikel in de EquiTime over Jumping Mechelen.

Vorige week is de nieuwe EquiTime verschenen. Er staan weer bijzonder mooie reportages in. In het hoofdstuk over Jumping Mechelen heb ik ook een artikel mogen schrijven.
Een gastcolumn noemen ze het, waar ik mijn ervaringen mocht neerpennen. Het is misschien niet het meest spectaculaire verhaal geworden, maar het was toch leuk om dat te mogen doen.
Ik heb het voor de redactie heel graag gedaan. Eigenlijk zou ik graag willen aanduiden wie volgend jaar die gastcolumn mag schrijven... Ze hebben het me nog niet gevraagd. Maar stel dat zich dat zou voordoen..
Dan zou ik zeker en vast Martine Theunis aanduiden.
Zij is de mama van Wouter en Pieter Devos, en vrouw van Stefan. We hebben vorig jaar de familie Devos beter leren kennen, en Martine is een vrouw die overal raad op lijkt te vinden. Ze heeft zelf vroeger ook veel succes gehad als amazone. Ik zou echt graag eens lezen hoe zij een week Jumping Mechelen beleeft. Zoals ook weeral Pieter in grote vorm was, heel knap.
De redactie van EquiTime heeft niet veel werk gehad om mij te overhalen om te schrijven.
Misschien kunnen ze alvast beginnen om Martine te motiveren! Daarvoor hebben ze nu nog zo'n 10 maanden tijd. Zal wel lukken! Succes ermee!