28-01-2008

De dag van de 4 strafpunten te Nantes.

Vandaag heeft Patrik laten zien dat hij toch 3 super toffe paarden mee had naar CSI*** te Nantes.
Bij de 7-jarige paarden nam Patrik met Ultra Boy in een proef rechtstreeks op tijd bijzonder veel risico's, met 1 balk tot gevolg.
Voor onze andere Heartbreaker-zoon Ambassador stond er een haast onmogelijke opdracht op het programma. Hij mocht debuteren op 1.50m niveau. Voor zijn 8 jaar kan dat al tellen! Hij wist het parcours af te leggen met 1 pechbalk. Spijtig, maar bijzonder knap. Winst in die proef was voor de Brit Tim Stockdale. Op de 4e plaats stond de eerste Belg Christophe Vanderhasselt met Odoctro van 't Vitseroel.
In de Grote Prijs stond er een zware 1.60m proef voorgeschoteld. Withney liet weer haar klasse zien, maar dat tikkeltje geluk ontbrak. Met 1 balk uit de lepels en 16 honderste seconden te lang gereden, toch goed voor 5 strafpunten. De volgende 2 maanden gaan we het met Withney rustig aan doen. Opbouwen tegen het buitenseizoen. Hopelijk gaat dat een mooi en succesvol seizoen worden. We bedanken Sven De Winter die mee naar CSI*** Nantes geweest is, en ons altijd voorzien heeft van telefonische live-verslagen! Winst in de Grote Prijs was voor de Britse ruiter Tim Stockdale. Hij wist daar voor de 3e keer op rij de Grote Prijs op zijn naam te schrijven. Beste Belg was Christophe Vanderhasselt op een 6e plaats met Wariska de la Falize.
We wensen allen een veilige thuiskomst!
http://www.jumpingdenantes.com