05-03-2008

Hengstencompetitie; 4e manche op vrijdag 7 maart te Gesves.

We hebben geen kandidaat dekhengsten op de SBS hengstenkeuring, maar we willen toch graag op sportief vlak wel aanwezig zijn tijdens het SBS-weekend.
Vrijdagavond mag de SBS-gekeurde dekhengst Catalano proberen zijn leiderspositie bij de 6-jarige dekhengsten in de ranking van de hengstencompetie te behouden. We kijken natuurlijk ook uit naar de prestaties van Cyber van Vrijhern (staat in de hengstencompetitie knap 2e), en Va-Vite (ook zeer verdienstelijk 4e).
Startlijsten en meer info op www.sbsnet.be.

Op zaterdag trekken we opnieuw naar Gesves. Dan zijn er 2 hengstenproeven waar ze de "Master" gaan zoeken.
Voor de 1.30m proef zadelen we graag Cyber, Va-Vite en Ultra Boy op. In de 1.40-1.45m proef komen Sherlock K en Cento Lano aan de start.
Heel veel inschrijvingen waren er precies niet echt op zaterdag in Gesves. Dat kan wel te maken hebben met de finale van de Golden Horse Trophy. Jammer dat we niet op 2 plaatsen gelijk kunnen zijn. Daar zal ook op zaterdagavond de grote prijs verreden worden (Manège Heikant, Hulst).
En over 2 plaatsen tegelijk gesproken...
Iedereen die ons een beetje kent, weet dat we familie en feestjes toch wel belangrijk vinden. Onze zus Wendy verjaart toch wel op 7 maart. Het wordt dus kiezen tussen een feestje of Gesves.. Moeilijk... Toch al zeker een gelukkige verjaardag!!
http://www.selectionshow.be/nl/cso_startlijst.php