24-03-2008

Vincent Lambrecht en Cashmira winnen GP CSN St-Kat-Waver, Groentenjumping!

Wat een dag. In de voorbije wintermaanden hebben we het geen enkele dag te maken gekregen met zo'n barre weersomstandigheden.
Toch kwamen de ruiters massaal aantreden, waarvoor onze oprechte dank! Ook het publiek kon het bijzonder appreciëren.
Zo zagen ze onze Belgische topruiters toch eens van heel dichtbij aan het werk.
In de proef van 1.30m vanmorgen ging het er bijzonder snel aan toe.
Winst was er voor Dominique Hendrickx met Teaser van de Rooi, net voor Wilm Vermeir met Wintina Deux. Op nummer 3 zagen we opnieuw Dominique Hendrickx, dit keer met Udamco.
Onze Patrik was ook bijzonder snel met de jonge Ultra Boy, goed voor een 4e plaats. Op 5 kregen we Yves Vanderhasselt met Primeval Tornado en ook Dirk Demeersman viel in de prijzen op nummer 6.

In de Grote Prijs stond er een héél selectieve omloop. Slechts 9 combinaties van de 68 starters bereikten de barrage.
In die barrage ging het er bijzonder snel aan toe.
Koen De Waele zette met Westside van de Meerputhoeve een bijzonder snelle chrono neer. Hij zou hiermee tweede worden,want Vincent Lambrecht wist die tijd nog scherper te zetten met Cashmira.
Een bijzonder knappe prestatie van de jonge amazone Karline De Brabander. Enkel tijdfouten in de barrage met Uheer, en goed voor een 3e plaats.
AA-talent van het jaar Niels Bruynseels kreeg met Aluna 1 fout in de barrage, en stond op de 4e plaats. Op 5 Johan Goen met Quelle Fleur d'Amour. Op de 6e plaats hadden we een bijzonder tevreden Marjan de Wachter met Carmen des Vaux.
Proficiat aan iedereen, en bedankt!

Bron bericht: gj
Bron foto: galop.be