26-03-2008

Inhaalwedstrijden tijdens het volgende weekend; kijk even naar startlijsten.

We wilden een kleine geste doen naar onze ruiters die vorige week niet konden deelnemen aan de Groentenjumping.
We hadden gehoopt dat het volgend weekend beter weer zou zijn. Op zaterdag zijn de vooruitzichten toch zeker niet schitterend.
Er is ook een wijziging in het programma, waar we jullie aandacht op willen vestigen.
Kijk hiervoor even naar de startlijsten (die in de loop van deze namiddag on-line zullen zijn). Wanneer er problemen zijn, gelieve dan even een seintje te geven.
We hebben gisteren besloten om toch de wedstrijden te laten doorgaan, maar we willen wel benadrukken dat we het met heel wat minder volk moeten doen.
Onze medewerkers weten uit ervaring dat ze best het paasweekend vrij houden, maar velen hebben dit weekend ook andere plannen.
We kunnen ook geen shuttle-diensten aanbieden het volgende weekend, waardoor we willen vragen om zoveel mogelijk samen met de vrachtwagen te komen, zodat er zo weinig mogelijk parkeerplaatsen moeten voorzien worden.
Persoonlijk kan ik zaterdagnamiddag ook niet aanwezig zijn op de jumping. We hebben dan een babyborrel om de geboorte van kleine Leni te vieren. De papa, oma en opa van Leni hebben een heel weekend bij ons geholpen op de jumping.
Bij de geboorte van Leni was het leven van de mama (ons nichtje Katrien Ceulemans) zelfs in gevaar. Je kan dit lezen in het aangrijpende dagboek van Leni (www.leveleni.be)
Dan moeten we zeker gaan toasten op de goede afloop, en hopen dat onze ruiters kunnen begrijpen dat we ons volgend weekend niet voor de volle 100% kunnen geven.
Nochtans doen we zeker ons best, maar we willen niet teveel inschrijvingen zodat we het kunnen bolwerken. Daarom kunnen we geen bij-inschrijvingen aanvaarden.
http://www.leveleni.be

Bron bericht: gj