03-04-2008

Velen zijn ge´nteresseerd in een appartement, slechts weinigen in een kasteel!

Nonkel Paul Ceulemans en Tom Weckhuyzen zijn al jaren kameraden, en zullen altijd kameraden blijven.
Ze hadden ook samen de schimmelhengst Sherlock K.
Aan die mede-eigendom komt momenteel een einde, maar wel in alle vriendschap.
Wij staan ook helemaal achter het sportpaard Sherlock, en we zijn bijzonder tevreden om over zo'n paard te kunnen beschikken.
Voor nonkel Paul is het een echte uitlaatklep om Sherlock aan het werk te zien. Een heel leven lang heeft hij hard gewerkt, en als hij Sherlock bezig ziet, plukt hij de vruchten van al dat werk. Hij geniet er gewoon elke keer weer van.
Voor Tom Weckhuyzen die heel wat jaren jonger is dan nonkel Paul, ligt dat allemaal anders. Hij moet ergens nog bouwen aan een zekere toekomst, en daar hebben we alle respect voor.
Tom had liever verkocht, nonkel Paul had graag gehouden...

Er zijn veel ruiters die een paard zoeken voor een proef van 1.20m te springen, maar de klanten voor een 1.50m paard zijn toch schaarser. Daarom deze titel. Als je overhaast een kasteel moet gaan verkopen, is dit niet echt gemakkelijk. Maar we zijn blij dat er toch een goede regeling uit de bus is gekomen.

De zoon van nonkel Paul is de hondenfokker Kristof Ceulemans. Hij zag ook zeker iets in Sherlock, maar hij kent wel meer van honden dan van paarden! Nonkel Paul kent wel veel van een paard en gelooft sterk in Sherlock. Eigenlijk is het ook heel mooi dat hij blindelings zijn vader hierin volgt. Kristof heeft de helft van Tom Weckhuyzen overgekocht.
Hopelijk iedereen tevreden! Wij zeker met zo'n krachtpatser op stal.
Van Kristof mag hij ook een hele tijd blijven. Maar zeg nooit nooit.. Als er eens een oliesjeik passeert...
Waar hebben we dat nog gehoord?!

In ieder geval willen we met dit nieuwsbericht Tom Weckhuyzen bedanken voor het vertrouwen dat hij steeds in ons heeft gehad. We willen hem verder alle geluk toewensen.
Verder ook dank aan nonkel Paul en Kristof. We gaan zeker ons best doen! We nemen Sherlock alvast mee dit weekend naar Bonheiden. We hopen dat het voor hem een mooi seizoen mag worden!