08-07-2017

5 jaar ponykampen ism Stal Ceulemans, met dank aan iedereen die er toe heeft bijgedragen!

Elk jaar worden er bij ons nog pony veulens geboren.   Die zullen niet meer van dienst kunnen zijn voor onze eigen kinderen..  Maar ondertussen hebben we hier veel kinderen, die de moeite waard zijn!  

5 jaar geleden hebben we met Stal Ceulemans en de VLP Club Groentenjumping onze deuren open gesteld.   Klein begonnen, met de hulp van de gemeente van Sint Katelijne Waver en de sportdienst.
De kinderen die nu mee helpen als vrijwilligers aan de kampen, komen uit de eerste jaren.   En zo zijn we op een gezonde basis beginnen te werken.

Kinderen leren niet alleen beter rijden, ze leren verantwoordelijkheid te nemen, hun pony's en materiaal te verzorgen,  vriendschappen te sluiten.       We willen iedereen van harte danken die ons hierbij de voorbije jaren heeft geholpen,  en die nog steeds klaar staan om een handje toe te steken.  Want alleen kan dat niet...

We hebben er een eerste fijne week opzitten, en maken ons klaar voor de volgende kleppers..

Volgende week en de eerste week van augustus, hebben we ook al heel wat competitieve ruiters.
Dan hebben we ook  externe lesgevers met naam.  Volgende week zullen o.a. Patrik Spits, Jeroen De Winter, Charlotte Spaas,  Ronny Livens  de kinderen wel wat kunnen bij brengen.

De meeste kampen zaten vrij snel volzet.  Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor het voltige-funkamp in week 30, het dressuur-fun kamp in week 32, en in het funkamp in week 34.  Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt.  Voor meer info, via kristel@groep-ceulemans.be.   De brochure van de kampen  vind je in de bijlage.


Documenten
Brochure ponykampen 2017