31-05-2008

Het buitenlands avontuur; een weekje te lang?

Na de bijzonder goede resultaten in Madrid en Lissabon, zou je denken dat er niets meer fout kan gaan.
Daarom is het goed om altijd met je 2 voeten op de grond te blijven. Want de realiteit leert je toch dat je te maken hebt met ups and downs, en dat je het moet nemen zoals het komt.
In de eerste kwalificatie van de grote prijs, had Patrik met Withney gereden. Ze kreeg in de driesprong 2 fouten, maar Patrik had er geen goed gevoel bij. Ze had zich licht geblesseerd in de omloop, en ze heeft gisteren niet gelopen.
Hopelijk is het maar van korte duur, en kan een veearts uitsluitsel geven of ze dit weekend nog kan lopen.
Gisteren heeft Sherlock de 2e kwalificatie gelopen van de Grote Prijs, en hij kreeg ook een foutje.
Met de 7-jarige Ultra Boy ging Patrik bewust dit weekend een vitesse minder snel gaan. We verwachten (of hopen) dat hij volgend jaar ook grote prijzen kan lopen, en dan mag er best een beetje opleiding bij komen.
Patrik is deze keer dus nog niet zeker van deelname in de Grote Prijs, maar Bert Prouvé al wel. Goed, zo!
We gaan dit weekend niet echt veel meer verwachten ginder in Vimeiro, en dan kan het ook niet tegenvallen. Als we geen geld winnen, dan winnen we wel verstand!
Als we de balans moeten opmaken van de 3 weken, is die absoluut positief.
Withney, Sherlock en Ultra Boy zullen hopelijk dinsdagavond veilig en wel in hun eigen box staan. En dat ook dankzij de hulp van schoonvader Laurent Spits als 2e chauffeur, die morgen het vliegtuig neemt richting Portugal. Bedankt!
http://www.csivimeiro.com