11-08-2008

Morgen "verhuist" Stal Ceulemans naar Gesves.

Withney en Sherlock staan momenteel bijna terug op Belgische bodem. We zullen blij zijn als ze veilig en wel terug in hun eigen stal kunnen staan, na hun avontuur in Dublin. Dit keer was het een bijzonder geslaagd avontuur, we zullen het dikwijls met veel minder moeten doen! Bedankt schoonvader Laurent Spits, Bjorn en Liesbeth voor de goede zorgen onderweg. We hebben fantastisch lieve en hartverwarmende reacties gekregen van hl veel mensen. En heel grote dankjewel!

Deze week blijven we in eigen land. Het Belgisch Kampioenschap van de Jonge paarden in Gesves, dat is een traditie.
Ik denk dat dat zonder deelname van onze stal niet doorgaat. Zo lijkt het toch.
Nochtans is er dicht bij huis ook een mooie nationale wedstrijd. Bondscoach Lucien Somers is organisator van de nationale wedstrijd in Kampenhout. Daar mogen we dan ook niet ontbreken.

Verder zijn er ook nog de gewestelijke LRV wedstrijden van Leest (15/8/08) en van Sint-Katelijne-Waver (17/8/08). Als we kans hebben gaan we daar ook zeker en vast even gaan kijken.
Het wordt dus pendelen deze week. Het worden zeker en vast hoogdagen voor de Belgische fokkers en ruiters.
We gaan zeker onze kansen wagen in Gesves, maar er kunnen er maar 3 op het podium staan! We zullen maar vertrekken met de Olympische gedachte; meedoen is belangrijker dan winnen.