15-09-2008

Uitkijken naar de 5 van Withney.

Withney van de Dwerse Hagen, volgende week komt er nog een belangrijke opdracht voor haar in Barcelona.
We zijn nog niet zeker dat ze in het team zal zitten op zondagnamiddag.
Bondscoach Lucien Somers zal zijn selectie maken uit de 5 ruiters die naar Barcelona afzakken. De 4 ruiters die het meeste vorm tonen mogen voor het behoud in de Super League zorgen op zondagnamiddag.

Wij mogen met Withney nu stilaan toch terugblikken op een hl goed seizoen. Gisteren in Chantilly dat tikkeltje geluk, en ze zou haar 2e grote prijs van het jaar gewonnen hebben.
Het feit dat ze dit jaar bij ons op stal is kunnen blijven, is dankzij een compromis tussen ruiter Patrik en eigenaar Jos. Vorig jaar is ze niet ingezet geweest om embryo's uit haar te spoelen. Dit jaar hebben we het wel geprobeerd, n met succes.
We mogen volgend jaar 5 veulens van Withney verwachten!
Ze heeft nog nooit zo'n goed seizoen gehad voor de sport, en ook die 5 veulens is voor haar een record.
En ding was wel heel belangrijk. We hebben dit kunnen doen zonder hormonale behandelingen. Steeds de natuur zijn gang laten gaan, en nu mogen de draagmoeders het afwerken!
Een heel team heeft dit mogelijk gemaakt, met de deskundige hulp van Joris en Katja De Brabander.

Als je de fokkerij van Withney wil bewonderen, dan moet je zeker komen kijken naar de veiling van het Azelhof (BWP Auction Antwerp). Daar zal Eluna (Querlybet Hero x Withney) zijn met haar dochter Ialta Dwerse Hagen.
Eluna zal volgend jaar bij ons in de sport komen. Ialta komt op de veiling, en dit is voor sommigen een unieke kans om een rechtstreekse kleindochter van Withney aan te kopen.
http://www.bwpauctionantwerp.be