15-01-2016

Bedankt, Sunny!! Hij neemt ze allemaal mee, nu Catherine als 4e in de rij!

 Nog even een korte terugblik op het voorbije weekend met de Memorial Caes/Zuuthoeve.   Fijne sport, leuke ambiance.
En met een 2e plaats van Belissimo bij de 7-jarigen, winst van Dolce Vita in de 1.35m kleine Grote prijs, een 4e plaats voor Thibeau en Jacobien in het 1.20m, en een 3e plaats  voor het team Crazy (Caro Belle de Hornois, Thibeau Spits, Naomi Verboven en Yasmine Vinck), was het ook sportief een opsteker.

Deze week hebben we ons vooral met de pony's bezig gehouden op training, en blikken we vooruit op een weekend bij ons in de rijhal.

De weersvoorspellingen mogen dan wel niet zo schitterend zijn, een boodschap gisteren voor ons op de ontbijttafel was dan meteen zo hartverwarmend...      Elke paardenliefhebber zal in zijn carrière wel ergens een speciale band gehad hebben met één paard of pony.  Wel voor mij is de pony Sunny dan ook heel bijzonder.   Hij geeft onze kinderen vertrouwen, en hij neemt ze mee over de hindernissen.   Op een rustige manier, alsof hij het wel weet.     Sunny is toegekomen in april 2011.  Eerst heeft Marnick er 2 seizoenen mee mogen rijden, in 2013 nam Thibeau de teugels over.  Met een provinciale en nationale titel in D licht tot gevolg, en heel wat overwinningen tot in D midden.    In 2014 mocht Lauranne heel wat ervaring opdoen met deze Sunny. Telkens genieten!  Er was afgesproken dat ook Lauranne er 2 seizoenen mee mocht doen, en dat hij in oktober 2015 naar ons 4e ruitertje Catherine zou gaan.   Maar een blessure in 2015 deed Sunny enkele maanden thuis blijven.   Lauranne heeft niet haar volle 2 seizoenen kunnen afwerken, maar ze heeft met Kiliwach precies een tweelingzus van Sunny gevonden.  Ook met Hightrick komt ze perfect uit de startblokken.   
Daarom hebben we sinds enkele weken Catherine laten rijden met Sunny, en thuis gaat het super!  We hopen zo voor haar dat ze nu morgen op de LRV wedstrijd een mooi debuut mag maken, van hopelijk nog 2 mooie seizoenen.    
Ons Catherine is ons dankbaar dat ze met Sunny mag rijden, heel mooi!  Sunny is ondertussen toch al 17 geworden, hopelijk komen er nog heel wat jaren bij.  

De wedstrijden voor de pony's beginnen op zaterdagochtend half 9, startlijsten via de bijlage.     

Ook onze paarden komen dit weekend van stal.  Patrik trekt vrijdagavond met Inonstop en Verdi naar het Azelhof voor de 1.40m proef.  Zondag springen de jonge paarden ook de wedstrijd LRV bij ons in de rijhal.  Startlijsten voor zowel de ponywedstrijd op zaterdag, als de wedstrijd voor de paarden op zondag, hier in bijlage.
Iedereen van harte welkom!





Documenten
Startlijst zaterdag pony's
Startlijst zondag paarden