15-09-2016

Belissimo start sterk op het WK 7-jarigen! Ze wint de 1e manche en Jacobien wordt 3e!!

Aan Belissimo hebben we een heel competitieve merrie.  Vanmiddag nam ze een droomstart op het WK vd 7-jarige paarden. Ze wist de kwalificatie te winnen op bijna 200 paarden.   Patrik zat blijkbaar ook in vorm, want bij de 7-jarigen was het succes voor onze stal compleet, met Jacobien bovendien op de 3e plaats!!!  Alle resultaten zijn te vinden via deze link.  

J
eroen en Leandro VG waren ook al foutloos in hun 1e manche bij de 5-jarige paarden.   

W
ie niet op het mooie domein van Zangersheide in Lanaken geraakt, kan ook via de live stream volgen.

Met  Verdi vd Withoeve (BK seniors) eindigt het verhaal vandaag op dit BK, op een 28e plaats.  Die finale wordt op zaterdag gereden.   Alle finales van de jonge paarden zijn voorzien op zondag.   Voor Jeroen was er even pech met Karmelita vd Dries, ze hadden 1 fout maar een snelle tijd in  de 1e manche bij de 6-jarige paarden.  Als ze morgen een goed klassement kunnen rijden, lijkt een finaleplaats nog mogelijk.  Op zondag start het voor de jonge paarden opnieuw van 0, op het BK seniors worden de strafpunten wel mee genomen. 


Hopen dat voor Belissimo, Jacobien en co de volgende manche morgen goed mag verlopen... , en dat we zondag toch één of meerdere paarden hebben die mee mogen strijden voor de  wereldtitel  bij de jonge paarden.