11-04-2020

Benieuwd naar de afloop van de BHT veiling Elite. Kans om ook de helft aan te kopen, Invest +

 Voor niemand zijn het fijne tijden,  we moeten het allemaal ondergaan.   In de sport hebben we geleerd om te genieten van succes, en om verlies te leren relativeren.      Die filosofie komt ons nu  ook goed van pas.

Het is bijzonder spijtig dat we nu geen Groentenjumping kunnen organiseren.   Geen gastheer of gastvrouw mogen zijn voor tal van ruiters en bezoekers. 

Maar laat ons blij zijn voor wat wel kan.  Momenteel mogen we met onze paarden nog trainen, we mogen nog genieten om er mee bezig te zijn.  Onze veulens zien geboren worden, op de wei zetten,..    We kunnen de fokkerij nog verder zetten, zodat we ook volgend jaar nog heel wat toffe veulens zullen verwachten.

Ook kunnen we onze online veiling nog organiseren.  We kregen al heel wat interesse en extra vragen van over de hele wereld.  Er is ook een prachtig interview over geschreven op het Franse Grand Prix.info, te lezen via deze link.


   Moest je de collectie nog willen ontdekken, dat is via deze link. 


We hebben al gemerkt dat er toch heel wat vragen zijn, omtrent de formule Invest +.   Bij zowel Iron Wish, als Ozark Dwerse Hagen,   heb je de kans om hem ofwel helemaal te kopen, ofwel voor de helft.

Voor diegene die het bod plaatst, is het heel duidelijk, en kan er geen discussie mogelijk zijn.
De prijs die vermeld staat op de website van www.belgianhorsetrading.com is sowieso voor 100% van het paard.  Voor een buitenstaander is het niet te zien of de keuze gemaakt werd voor ofwel 100%, als de 50%.  Enkel de beheerders van de website van Belgian Horse Trading, als diegene die het bod heeft geplaatst, krijgen daar de juiste info over.
Het is wel belangrijk dat je de voorwaarden kent mbt de Invest +.  Eén van de belangrijke voorwaarden is wel, dat het paard op Stal Ceulemans zijn verdere opleiding krijgt.  Via de bijlage kan je deze voorwaarden lezen. 


Moest je daar nog vragen over hebben, of iets niet duidelijk zijn, mag je hiervoor zeker contact opnemen.

Vragen mbt de paarden:  Patrik Spits  (0032 - 475 46 20 79), Erik De Winter (0032 474 89 87 35),
Practische vragen mbt de registratie, biedingen, administratie, ...:  Kristel Ceulemans (0032 474 898 552)

We hopen dat u en uw naasten gezond mogen blijven.  We zullen er  met Stal Ceulemans en BHT er alles aan doen, om een zo goed mogelijke service te bieden voor onze kopers en onze paarden.   Met dank aan iedereen die interesse heeft getoond, de moeite heeft gedaan om te bellen,  een bod uit te brengen...   We appreciëren het enorm, en zo blijven we ook bezig !   
Hou jullie goed!  Blijf in je kot...  Samen tegen Corona! 
 
 


Documenten
Voorwaarden gedeelde eigendom Invest+