08-01-2020

Beste wensen voor 2020 !

Het jaar 2019 was niet het gemakkelijkste jaar, maar tijdens de laatste maand en vooral de laatste week  vielen er enkele puzzelstukken in elkaar.


Thibeau Spits die door Paardensport Vlaanderen (het vroegere VLP) de erkenning kreeg als Talent van het jaar.

2019 was een jaar vol verrassingen...  We hebben dan ook een verrassende foto genomen, met de terugblik op het voorbije jaar.    Thibeau die op stage mocht gaan bij Olympisch kampioen Steve Guerdat, niet wist dat hij daar wedstrijd zou mogen gaan rijden.  Achteraf dankzij een vest van Steve zelf kunnen deelnemen, en daar een prestigieuze GP op zijn naam schrijven...   

Het super seizoen van Thibeau, met deze erkenning, dat is de bekroning voor de inzet van een heel team, waarvoor onze bijzondere dank.     Zeker ook dank aan dierenartsen, eigenaars die hun paard ter beschikking stellen en ons vertrouwen, onze vaste medewerkers, lesgevers en supporters.


Het was dankzij deze erkenning, dat Thibeau kon deelnemen aan de 5-ster wedstrijd in Mechelen.  En of hij van deze kans genoten heeft.  Maar ook dankbaar gebruik van gemaakt door goede resultaten.
Wat een toppers hebben we toch op stal, met vooral Classic Touch en Belissimo die van zich laten spreken hebben.

Dat we gewoon de voetjes op de grond houden, en graag blijven werken. 
Om de sport op dit niveau mogelijk te houden, moet er ook wel iets gebeuren! 

We nodigen alvast iedereen uit op maandag 13 januari voor de presentatiedag voor de Belgian Horse Trading.  Hier zullen we een apart schrijven voor maken.