12-02-2019

Brevetafname VLP op 13 maart 2019. OfficiŽle ponymeting KBRSF op woensdag 6 maart 2019.

We hebben de data al bekend gemaakt voor de Groentenjumping.   
Voor sommige wedstrijden is het nodig om een VLP brevet te hebben.  Dat is het geval voor de wedstrijden van de Gouden Laars, Vor, en de CSN Gold.

Eens dat je het VLP brevet hebt, kan je uiteraard daarna heel wat leuke wedstrijden doen.
Bekijk via de VLP website wanneer je een brevet nodig hebt, en of je evt vrijstellingen kan hebben.  

W
e hebben een examen aangevraagd op woensdag 13/3/19 vanaf 14u, en we zullen in de krokusvakantie voorbereidende lessen inrichten.  
De theorieles waar je meteen ook het boek kan aankopen, hebben we voorzien op zaterdag 2 maart 19.
De plaatsen voor het brevet zijn beperkt, voor meer info en inschrijvingen kan je mailen naar kristel@groep-ceulemans.be.

Verder is het ook belangrijk voor de wedstrijden van de Gouden Laars, dat de pony's in orde zijn met hun ponymeting, naast de immatriculatie.  Meer informatie vind je hierover via www.equibel.be. 
We hebben zelf met dierenarts Dr Marc Schelkens afgesproken om bij ons op Stal Ceulemans een officiële meting te komen uitvoeren, waarvoor je ook kan langs komen, en op die manier kan genieten van een groeps-tarief.   Dit is voorzien op woensdag 6 maart omstreeks 17u.   
Als je hiervoor zou willen inschrijven, graag ten laatste op 4/3/19 via mail : kristel@groep-ceulemans.be, zodat we +- het juist aantal pony's kunnen doorgeven.  De dag van de ponymeting moet je ook de officiële stamboekpapieren van de pony bijhebben. 

Als er verdere vragen zijn, stel ze gerust.  We wensen via deze weg iedereen nog eens van harte welkom te heten om deel te nemen aan de Groentenjumping.  Maar naast gewoon te trainen, kan je best ook zien dat je voor de rest al met alles in orde bent.  En daar helpen we dus ook graag aan mee.