12-03-2017

Catherine en Lauranne stunten op LRV kampioenschap ! Thibeau, vandaag 16..

Als team zijn we goed bezig, en daar kunnen we alleen maar bijzonder blij voor zijn.   We hebben aan neef Jeroen De Winter altijd een top voorbeeld gehad.  Hij geeft onze kids regelmatig ook nuttige tips.  Ook de lessen van papa Patrik Spits werpen hun vruchten af.  

We moeten het vandaag nog even gaan nalezen op de lrv website, om te zien of het echt waar was:
In de klasse D-Licht beleefden de tweelingzussen Spits een uitzonderlijke namiddag. Lauranne won met Hightrick (v. Halifax) en Catherine maakte het feest bij LRV Koningshooikt en de familie Spits-Ceulemans helemaal compleet met Sunny. De derde plaats ging naar West-Vlaanderen met een eerste plaats voor Auri Callewaert (LRV Ardooie) en Corry II.     

We hebben van mooie sport genoten, bravo aan alle prijswinnaars!  En dat er toch heel wat zal nagevierd worden op de Groentenjumping, en veel van deze aanstormende talenten zullen deelnemen op onze wedstrijd met Pasen.  En dat het dan ook heel spannend wordt!

Een pluim voor het succes bij onze meisjes gaat ook naar onze zoon Thibeau Spits.  Hij wordt vandaag 16, en zit zo in zijn laatste ponyjaar.   Hij heeft nog wel enkele toppony's op stal, met Cleostrade op kop!   De pony's die onze meisjes Catherine en Lauranne nu rijden, heeft Thibeau vroeger ook aan hen willen doorschuiven, en als het even moeilijk gaat, kunnen we op Thibeau rekenen.   Vandaag op zijn verjaardag, trekken we naar de finale van het ponycriterium in de Warre.  


Patrik springt vandaag zijn laatste proef in CSI*** Herning.  Hij was super gestart in Denemarken, met een klassering in de FEI rankingproef op donderdag.   Belissimo is in heel goede doen, en daardoor durfde hij haar ook te starten in de GP op zaterdag.   Met de hoogte heeft ze geen last, het stond echt aan maat, een driesterren waardig.   Maar enkele vermijdbare fouten, resulteerden uiteindelijk in 12 punten.  Geen drama, ze komen er wel!  Meer info en resultaten via deze link.