02-03-2017

De jeugd van Sint Katelijne Waver- verrassend.. Dat meisje lijkt op Emma Bale..

Enkele jaren geleden, toen Thibeau nog bij KV Mechelen speelde, stonden we naar een match tegen Anderlecht te kijken.   Ik vond dat de man die naast me stond toch wel heel erg op Paul van Himst leek.   Achteraf kwamen ze me zeggen, dat hij het was.. Een heel speciaal man, maar ook heel gewoon. Met jeugd bezig..

Zo reden we enkele weken geleden ook samen naar een feestje, toen er bij ons rijlessen bezig waren.    We passeerden nog op de oprit 2 fietsers, een meisje die kwam ponyrijden, en iemand om haar veilig te begeleiden van thuis uit naar de les bij ons.   We hebben toen nog gezamenlijk gezegd, dat het tweede meisje wel heel erg leek op de bekende zangeres Emma Bale.   Maar je verwacht dat uiteraard niet dat zij op een regenachtige avond, met de fiets op de baan zou zijn, als babysit.  Toch niet iemand met zo'n drukke agenda...     Ons nichtje Emily was toen aan het ponyrijden, en kwam later aan op het feestje.  Heel enthousiast, met "Weet je wie ik juist gezien heb, bij jullie thuis?"    Dat was dus inderdaad Emma Bale.
Zo knap van haar, dat ze daar ook de tijd voor vindt.

Als Emma Bale tijdens de Groentenjumping tijd vindt, zou het kunnen dat ze wel eens mee de prijzen overhandigt.  Dat is nog niet zeker, maar sowieso, we blijven er aan werken, dat we heel wat verrassingen hebben die de moeite waard worden.

We proberen ook onze eigen jeugd altijd goed te begeleiden,  met de voetjes op de grond te houden.  In het geval van Thibeau met Juragold is dat niet altijd even simpel.  Wat een springkanon;.. Deze foto moesten we gewoon even kunnen gebruiken.  Terugblik op Gent 2017..   Juragold en co zullen ook mee springen op de Groentenjumping, tijdens het weekend van de Gouden Laars op 1 en 2 april.