08-03-2013

Dit weekend I love Jumping in Brecht; zondag wildcard te verdienen voor CSI*** St-Kat-Waver.

Dit weekend in Brecht is er de I love Jumping; meer info via http://www.ilovejumping.be/programma.php.   
Op zaterdag rijden onze kinderen Marnick en Thibeau daar hun laatste indoorwedstrijd; op zondag zal dit ook het geval zijn voor onze neef Jeroen De Winter.

Voor ons wordt het daarna in één rechte lijn richting Groentenjumping.   Er is al heel wat gedaan, maar er blijft ook nog wel wat te doen!
Het volgende waar we ons moeten over buigen, is over de selecties van de deelnemers, voor binnen- en buitenland, voor CSI* en CSI***.


Nu woensdag zouden we die lijst definitief willen maken.  Eén man of vrouw hoeft daar niet zo lang op te wachten, maar kan daar nu zondag al meer zekerheid over hebben.   We kijken er ook naar uit wie er op de "I love jumping" de wildcard in ontvangst kan nemen, na winst bij de 1.30m proef op zondag in Brecht.
Spijtig genoeg kan Patrik er niet zijn, wegens "hoogtestage" of noem het maar gewoon een welverdiende shortski.    
Ik kan er ook niet bij zijn, omdat onze dochters moeten proberen hun bekwaamheid (deel 1) te halen in Kontich. 
We proberen ons vast uithangbord Jos Ceulemans naar Brecht te sturen, om het allemaal mee officieel te maken, en ons op de hoogte te brengen.

Hij zal er zaterdagavond ook bij zijn, om te supporteren voor de hengsten Honduras en Donckervoort.   Bedankt aan Joe Clee, die Patrik daarvoor wil vervangen.   Vorige week is Joe nog knap 2e geworden in de Grote Prijs van Gent.   Hij is de man in vorm!  Hopelijk kunnen Honduras en Donckervoort ook voldoende vorm hebben voor goede prestaties.
De 4e manche van de hengstencompetitie vindt zaterdagavond 9 maart plaats in Gesves, ter gelegenheid van de SBS-hengstenkeuring.