04-11-2015

Geslaagd weekend, over ganse lijn. Een terugblik ! 3 overwinningen voor Patrik op CSI** Mijas!

In Mijas was Patrik het voorbije weekend in bijzonder goede doen.   Freestyle vd Withoeve was goed voor 2 overwinningen, en Dolce Vita deed het uitstekend met na de 2e plaats op donderdag, eveneens de overwinning te behalen in de afsluitende 1.40m proef!  Pech was er nog voor Patrik en Dolce Vita in de rankingsproef op vrijdag.   Haar tijd had ook daar goed geweest voor een topklassering, maar die ene pechfout...

Ook in de Grote Prijs waren er rankingspunten te verdienen, maar door de hevige wind, kon Verdi zich spijtig genoeg niet voldoende concentreren.   We hopen dat de wind wat gaat liggen, en dat er dan de volgende weken nog wat rankingspunten te rapen zijn...    Binnen enkele dagen start het daar in Mijas opnieuw voor Patrik, deze keer in gezelschap van zoon Thibeau.


Vorige zaterdag stond voor Thibeau de 2e manche van het ponycriterium op de agenda.    Wat een mooie prestatie weer voor Cleostrade!     Ze maakte er weer een wandeling van in de hoogste ponyproef 1.20m, goed voor de 3e plaats.  Tot op heden heeft Cleostrade zich nog op geen enkele fout laten betrappen met Thibeau, heel fijn.

En over wandelen gesproken, het voorbije weekend stonden de kinderen helemaal vooraan.    Vrijdagavond hebben we ze maar wat graag aan het werk gezien op de Gymkana.    Met meer dan 40 deelnemers was het een top-gezellig avondje.

Een dag later stond er de herfstwandeling op de agenda, in onze gemeente St-Katelijne-Waver.   Door het groot aantal inschrijvingen, konden Catherine en Lauranne zelf niet op wedstrijd vertrekken naar het ponycriterium in Kuringen.  In de plaats zagen ze hun pony's op wandeling mee genieten, en waren ze er zelf bij als begeleider op de fiets!    Janne en Naomi hadden het weer prima voor elkaar, en onze 26 pony's deden de rest.      

Dikwijls gaat het over genieten en veilig naar de finish brengen, en dat deden op zondagmiddag eveneens alle shetters tijdens de mini-steeple in Maastricht.     Het was een bonte Halloweenbende, waar Catherine en Lauranne maar graag bij waren.  

Deze fotoreportage werd gemaakt door Tom Van Deynze, waarvoor dank.   Onze roze skeletjes Catherine en Lauranne deden het zeker niet slecht, hierbij een video, waar de winst gaat naar Artie, zoon van de even snelle Annick Vandeweghe. 


De pony's blijven volgend weekend rustig thuis,  we hopen op mooie prestaties op CSI** Mijas voor zowel Patrik als Thibeau.   Resultaten via deze link.