09-02-2019

LRV indoors op Stal Ceulemans. Welkom op 10, 16 en 17 februari. Op nieuwe bodem!

 Het was al een tijdje in voorbereiding, en deze week werd het uitgevoerd.  Met dank aan Ceulemans Loonwerken, onder leiding van onze broer Paul Ceulemans en schoonbroer Bart Ceuterick, is de bodem in de binnenpiste vernieuwd.
Ook in de longeerpiste werd de bodem verbeterd, de volgende maanden worden er meerdere verbeteringswerken gepland.   En zo blijven we aangenaam werken,   er komt ook een bijzonder getalenteerde reeks jonge paarden aan... Ze verdienen het om in de beste omstandigheden opgeleid te worden..   

Dat is uiteraard ook goed nieuws voor de deelnemers aan de Groentenjumping, waar de binnenpiste gebruikt wordt als inspringpiste, maar zeker ook voor de ruiters van het LRV gewest Mechelen - Kontich of ponygewest Mechelen - Lier - Zandhoven.

Op zaterdag 9 februari springen de jongere paarden hun reeksen aspiranten, zondag organiseert de Club LRV St Katelijne Waver de gewestelijke selectie-indoor voor de reeksen Beginnelingen, licht, midden en zwaar.
Heel wat van onze eigen jonge paarden kunnen eveneens ervaring opdoen.    
Thibeau en Marnick Spits kunnen er op zaterdag niet bij zijn, zij trekken naar de 2e manche van de hengstencompetitie in Opglabbeek.  Thibeau rijdt er met zowel de 4-jarige Impress van 't Kattenheye Z (v.  Indoktro van 't Kattenheye), en de 6-jarige Nono van de Withoeve.

Neef Jeroen De Winter rijdt vanavond in Sentower met de 4-jarige Pegase van 't Ruytershof, de 6-jarige Nixon van 't Meulenhof, en de 7-jarige Mugano van 't Klapscheut.

Een week later organiseert de LRV Club van Koningshooikt op zaterdag 16 februari de selectiewedstrijd voor het ponygewest Mechelen - Lier- Zandhoven. Op 17 februari komen de paarden aan de beurt.   Thibeau en Patrik zullen dan opnieuw te gast zijn op CSI** Lier, waar op zaterdag 16 februari de 3e manche in de hengstencompetitie plaats vindt.

In naam van de clubs van LRV St Katelijne Waver en Koningshooikt, heten we iedereen welkom om  op de wedstrijddagen dit en het volgende weekend de wedstrijden te komen volgen.    Het gaat dus door in de binnenpiste, vlakover het huis Hageweg 6, St Kat Waver.