14-12-2016

Groentenjumping krijgt kwaliteitslabel! Erkend voor 2016-2017 als competitieve club.

We zijn sinds 2012 heel intensief gestart met onze jeugdwerking binnen de VLP Club Groentenjumping en met de pony's/paarden van Stal Ceulemans.

Dit jaar heeft VLP kwaliteitslabels toegekend, en we zijn met onze Club Groentenjumping beloond voor onze inzet.  
Je kan het nalezen via deze link.


We willen hiervoor al onze ruiters/ouders en lesgevers bedanken.  Het geeft een extra motivatie om in 2017 minstens zo hard ons best te doen!
Uiteraard zijn er nog clubs in de buurt prima bezig, en we zullen er samen voor zorgen dat de jeugd op een goede manier hun sport kan beoefenen, en dat het aantal competitieve VLP clubs samen met de paardensport  de volgende jaren alleen maar kan groeien.  

We proberen ook elk jaar kinderen die bij ons rijden, met onze pony's te laten kwalificeren voor Jumping Mechelen.
Vorig jaar was dat Zarah Leemans die met Hightrick de finale van de jeugdcup mocht rijden in Mechelen.
Deze keer is Lauranne Spits met Hightrick, en Lise Fol met Hippios du Grand Routheux bij de gelukkige finalisten.  We zien ze met gans onze club graag aan het werk in de Nekkerhal op 26 december.  We maken er dan ook onze jaarlijkse uitstap van, en dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan!

We kunnen dan meteen ook supporteren voor Kasper De Boeck (met onze pony Isora) en Axl Renders (met onze ex-pony Delphine) in de Knock Out, en uiteraard zien we de lesgevers Patrik Spits (Belgisch Indoor Kampioenschap) en Jeroen De Winter (Proeven U25) aan het werk.   Patrik zal ook deel uitmaken van een team in het Dream Team Cup.   

Een heel overzicht van waar/wanneer onze ruiters in Mechelen aan het werk zullen komen, dat heb je nog tegoed.
Het meest opmerkelijke optreden daarvan, wordt vast de Fancy Dress, waar Patrik en Thibeau een duo vormen. We zijn benieuwd! Hun optreden staat geprogrammeerd op 29 december. 


We hebben onze kalender al gemaakt voor onze club voor 2017, dat vind je via deze link.
Ook de brochure van de ponykampen is er!  We geven de Groentenjumping leden voorrang om in te schrijven tot 21/1/17.  Daarna gaat het open voor iedereen!

Wil je lid worden van Groentenjumping VLP club, kan je een mail sturen naar kristel@groep-ceulemans.be; en zal je de info ontvangen.   Over de tarieven van VLP in 2017, dat kan je vinden via deze link.    Voor de verzekeringen, kan je de info hier vinden.   Het is dus ook mogelijk om als niet-sporter lid te worden.    Zij zijn uiteraard enorm belangrijk om voor onze sporters en de goede werking van de club mee te zorgen.   Wil je voor de eerste  keer een competitieve licentie, dan vul je het formulier in bijlage ingevuld in, en bezorg je het via mail;kristel@groep-ceulemans.be.  Heb je andere practische vragen, dan zal je via mail ook snel een antwoord krijgen. 



Documenten
Eerste aanvraag competitieve licentie