12-04-2022

Groentenjumping tijdens het Paasweekend !

 We maken ons op voor een heel bijzonder Paasweekend!

Zo fijn dat we terug publiek mogen ontvangen, en daar hebben we de eerste 2 weekends van Groentenjumping alvast van genoten!

De jeugdrubrieken zijn afgewerkt op 2 en 3 april op nationaal niveau.  Ook onze beginnende ruiters hebben we aan het werk gezien op de Belevingsdag van 10/4.   De LRV ruiters met hun paarden en de para-dressuur gaven het beste van zichzelf op zaterdag 9 april.  Met onze welgemeende dank naar al onze sponsors toe, en in het laatste geval in het bijzonder naar Sport Vlaanderen. 

Nu gaan we in rechte lijn naar ons belangrijkste weekend, en dat is traditioneel het Paasweekend.
Op culinair vlak kan je nog reserveren via deze link.  

E
r zijn thema-avonden op vrijdagavond 15 april (Après-ski) en zaterdag 16 april (Aziatische avond).
Zondag voormiddag is er de Paasbrunch, zondag avond is het Paasdiner.

Terwijl is er uiteraard ook topsport in de piste!

Zowel op vrijdag en zaterdag zitten we helemaal volzet in de Greenfield Diamond League.   
Er zijn evt nog startplaatsen in de 6-bars U25 op zaterdagavond, of plaatsen in de Grote prijs op maandag 18/4/22.
Want sport willen we zeker zien en beleven!

De startlijsten van de nationale proeven staan online via deze link.    We kunnen al wel zeggen dat we zowel op vrijdag 15, zaterdag 16 als maandag 18 april rond 8 u zullen beginnen.  Hoogtepunten worden zeker de 1.45m proef op vrijdagavond die gedoteerd is met 7.500 euro.   De showproef op zaterdag is een Six Bars open voor de jeugdruiters (U25) die na de 1.40m proef wordt gereden.  Het absolute hoogtepunt wordt de GP op maandagnamiddag.  Die zal omstreeks 15u van start gaan en tal van toppers zullen hun kans wagen!  Dankzij de steun van Paardensport Vlaanderen, Kristel Caes Architectenbureau en Greenfield Selection wordt de prijzenpot verhoogd naar 17.500 euro + 2.500 euro in waardebons = 20.000 euro !!!


Zondag hebben we de ponyruiters van LRV aan de start. Ook zij verdienen wel wat support!     De startlijsten zijn te vinden via deze link.


Mocht er ergens een probleem zjin mbt deze startlijsten voor de pony’s, of heb je andere wensen, dan kan je contact opnemen via mail met  kristel@groep-ceulemans.be.