26-07-2016

Hof Albfuhren, fijn weerzien met Libelle DH. Klassementen voor Dolce Vita & Verdi vd Withoeve.

Met een 5e plaats in de GP kwalificatie voor Verdi vd Withoeve en een 8e plaats met Dolce Vita op zaterdag, was de reis naar het mooie Hof Albfuhren niet voor niets geweest.   Nochtans had er nog veel meer kunnen inzitten...

Balen met die fout op hindernis 2 in de GP voor Verdi.. Voor de rest kwam hij aan geen balk meer aan..  Hetzelfde scenario voor onze Dolce Vita in de rankingproef op zondag, die ene fout...    Maar voor Patrik was het toch weer fijn om mooie sport gezien te hebben.  En sinds lange tijd kwam hij Libelle DH (Limbus x Corrado)  tegen, die bij ons als 5-jarige vertrok, en nu toch maar mooi 3e was in de Rankingproef op zaterdag.  Chique is dat!  Ondertussen is Libelle DH 14 jaar en onder het zadel van  Yuko Itakura (Japan).

Deze week blijven we graag dichtbij huis.  In het Azelhof in Lier is er een internationale 3-sterrenwedstrijd.  Heel zeker de moeite om eens te gaan kijken!  

Patrik komt aan de start met Donckervoort, Verdi en Belissimo.   Neef Jeroen de Winter kiest voor Va-Vite en Gretel S.  Ook Thibeau Spits kan er deelnemen in CSI* en zou de pony Cleostrade starten.   

Deze week supporteren we heel zeker voor de Belgische deelnemers in het Ierse Millstreet.  Daar vindt het Europees kampioenschap Jumping plaats voor de Children/Youngriders en Juniors.
  We weten van vorig jaar hoe spannend dat zo'n EK is, hopelijk dit jaar terug enkele medailles voor de Belgen...  

Voor onze zoon Marnick Spits wordt het vandaag een spannende dag...   Hij zou graag met 1 of 2 paarden meedoen aan het BK van de 4-jarige paarden in Gesves half augustus.  Hij heeft de paarden getraind, maar hij wou toch dat de papa zou helpen om de selectie te halen... Teamwork vandaag in de kwalificaties voor de 4-jarigen...    Morgen wil Patrik graag zichzelf kwalificeren bij de 6-jarige paarden.  Hij zal dan Altesse, Veerle de Vauxelles, Veracruz DH en Karuso rijden.