18-10-2013

Jeroen en Patrik aan het werk op CSI Lier; te volgen via www.horse-live.com

De internationale wedstrijd in het Azelhof is vandaag van start gegaan.   Patrik heeft gekozen om Uletta en Umosa te starten, en neemt ook de 6-jarige Hatlantic mee om extra ervaring op te doen.

Ook neef Jeroen De Winter mag eveneens ervaring opdoen op internationaal niveau.   Jeroen neemt dit weekend deel met de 7-jarige Gravin (v. Darco) en met Va-Vite.

Voor de thuisblijvers is er een troost, zij kunnen via live stream volgen op www.horse-live.com.

Resultaten van CSI Lier zijn te vinden via deze link.    Er gaat niets boven een bezoek aan het Azelhof.  Hoogtepunt dit weekend wordt de Grote Prijs op zondagnamiddag.

Ook onze pony's zitten dit weekend niet stil.   Op zaterdag gaan we naar het ponycriterium in de Dena Stables.  Zondagnamiddag houden we voor sport en spel, samen met onze ponyruiters van de Groentenjumping-club.  Minstens even spannend als de Grote Prijs CSI** Lier...

Een week later hebben we in de rijhal van Kontich alvast onze eerste gewestelijke indoor.  Er zijn enkele verschuivingen gebeurd, en we kijken er naar uit om de nieuwe combinaties aan het werk te zien.
We hebben de kans om op zaterdag eerst nog naar de oefenindoor te gaan op zaterdag 26 oktober.  Die staat trouwens open voor andere LRV ruiters van provincie Antwerpen.  Meer info via de bijlage.Documenten
Kontich-oefenindoor2bis.pdf