18-04-2013

Jeroen is het grote voorbeeld voor de jeugd. Hij gaat mee van start in Springtour Lummen.

Ondertussen rijden er al 10 van de 12 kleinkindjes Ceulemans.  Op de foto: Lauranne Spits met Tino, één van de 10 ruitertjes Ceulemans.    
Allemaal rijden ze op hun eigen niveau, allemaal met veel plezier, maar één blijft er bovenuit springen, en mag hij terecht het voorbeeld zijn voor de anderen.   Dan hebben we het over onze neef Jeroen De Winter.  Hij is dit weekend ook richting Lummen vertrokken, om zijn 7-jarige paarden Gravin vh Netehof en Gretel S voor te bereiden voor het Belgisch Kampioenschap van de 7-jarige paarden.
Dat BK wordt in Lummen gehouden van 2 tot 5 mei.
Jeroen is alvast gisteren van start gegaan, en deed meer dan verdienstelijke ronden.  Met Gravin kreeg hij 1 fout, in de eerste fase.  Met Gretel was er een bijzonder snelle 2e fase.   Zijn tijd zou goed geweest zijn voor de overwinning, maar die ene fout..  Alle resultaten van de tweede Springtour vindt je hier

Patrik komt in actie vanaf donderdag.    Met Comptesse en Uletta ging het vorige week ook al prima, dus we hopen dat ze deze week die trend mogen verder zetten.   Met U (v. Andiamo) is Patrik nog niet echt een combinatie.   Van zijn vorige ruiter weten we dat U houdt van grote graspistes,  dan kunnen we meteen zien in Lummen of dat het geval is.