25-12-2019

Jumping Mechelen, here we come!

Dit jaar was een rollercoaster aan emoties.   Vreugde, blijheid, verdriet, ongeloof, hoop, geluk,...   Onze actie voor het goede doel, in samenwerking met club Groentenjumping, met dank aan heel wat sponsors, die gezamenlijk 7.500 euro opbracht ten voordele van Kom op tegen Kanker.      Er zijn heel wat vrienden van ons, die spijtig genoeg geconfronteerd werden met deze ziekte.    Een stal runnen, het is ook nooit zonder problemen, maar er zijn ook zoveel mooie momenten, die moeten gekoesterd worden. 

Laat ons vooral op het positieve verder bouwen,  vooruit is de enige weg! 

En dat het op sportief vlak vooruit gaat, dat mag duidelijk zijn. Soms beseffen we niet wat ons overkomt, en dan staan we toch aan de vooravond, van Jumping Mechelen.

Een concours waar we steeds enorm naar uit kijken.   We duimen voor heel wat ruiters die met paarden van onze stal rijden, of deel uitmaken van onze familie.

Dagelijks zullen we op onze Facebook pagina van Stal Ceulemans weergeven, waar iedereen zal deelnemen.

 
In grote lijnen zijn het Marthe Van Gorp die rijdt bij de Junior rubrieken, Jeroen De Winter en Patrik Spits bij de 2-ster ruiters, en onze Thibeau Spits die zijn debuut mag maken op 5-ster  niveau in Mechelen!  Resultaten en startlijsten via deze link. 
 

We kunnen enkel onze sport doen, als we regelmatig ook paarden verkopen....  Enkele heel leuke paarden worden gepresenteerd tijdens de volgende veiling van Belgian Horse Trading.   Kom ze zeker bekijken op maandag 13 januari tussen 17 en 20u bij ons in de binnenpiste.

Geniet alvast om ze online terug te vinden .   Meer informatie komt er nog bij de volgende dagen, maar dan heb je alvast een idee!


Geniet van de kerstdagen, onze beste wensen voor 2020! We hopen jullie te mogen zien in Mechelen!