26-12-2018

Kerst vieren we verder op Jumping Mechelen! Team Stal Ceulemans regelmatig present!

Het team van Stal Ceulemans wenst iedereen alvast nog een fijn eindejaar, en het beste toe in 2019. 

We hebben zelf mogen genieten van fijne kerstdagen, en we gaan de volgende dagen daar graag een vervolg aan maken.
Als het kan met enkele goede prestaties, maar dikwijls is Jumping Mechelen ook een fijne ontmoetingsplaats. Thuis blijven wordt de volgende dagen dus geen optie...

Het volledige programma en meer info over Jumping Mechelen zijn te vinden via deze link.  

Resultaten komen weldra via deze link.     In ieder geval moeten we toch goed opletten, dat we er altijd op tijd zijn met de juiste pony's of paarden.  

Graag voor onze supporters, maar even goed voor ons zelf, maken we dit overzichtje...


Op 26 december:

B piste - 13u:   Educatief programma mbt Drédag.   Jeroen De Winter zal samen met  Ammy Xiao een demonstratie geven in het jumpingrijden.   Ammy doet momenteel een stage bij ons, en mag hiervoor in de piste komen met haar pony Hightrick.

B piste - 15.30u:  Patrik zal deel uitmaken van een equipe in de Dream Team Cup, samen met Donna van de Mereyt

B piste - 17u:  De tweeling Catherine en Lauranne Spits wisten zich te kwalficiceren voor de 1m finale Pony's.  Catherine zien we op nummer 41 met Hightrick, Lauranne en Galinka komen op nummer 33.

A piste- 17.30u :  Thibeau neemt dit jaar deel aan de internationale jeugdwedstrijden.  De 1.40m proef zien we hem graag aan het werk met Belissimo S Z.     Ook Marthe van Gorp kan op onze steun rekenen, ze rijdt er met Diamond Star.

B piste - 19.20u:  Lauranne wist zich voor de 1.20m finale Children - Juniors te selecteren met zowel Va-Vite (startnummer 2) als Ceres Z (nummer 35)

B piste - 21u:  CSI-JY 1.30m, Thibeau en Juragold Bormes , Marthe  Van Gorp met Loreen van de Landhoek komen aan de start in deze internationale jeugdrubriek.

A piste - 21.45u: Battle of the disciplines.   Patrik vormt een team met Kurt Heyndrickx en Sofie Baetens -  Van Lent.
De bedoeling is dat de ruiters zich bewijzen in een andere discipline.  In zijn eigen jumping-discipline springt Patrik een parcours met Classic Touch DH.   Voor de eventing hopen we dat Jingli er klaar voor is....  Dressuur-amazone Sofie zal moeten springen, en eventing ruiter Kurt Heyndricxk mag zich opmaken voor een dressuurproef..


Op 27 december:

A piste - 10.30u: 1.40m CSI JY:  Thibeau Spits (Belissimo Z)   -   Marthe Van Gorp (Diamond Star)

B piste - 13.45u: 1.30m CSI JY: Thibeau Spits (Juragold Bormes), Marthe Van Gorp (Loreen van de Landhoek)

A piste - 16u:  in de hengstenproef 6-jarigen komt Jeroen De Winter aan de start met Mugano van 't Klapscheut

A piste - 18u:   Jeroen De Winter en Leandro VG wonnen ooit de hengstenrubriek in Mechelen.  Benieuwd wat zij dit jaar in petto hebben.


B piste - 20.15u: Catherine en Lauranne Spits kwalificeerden zich voor de finale pony's 1.10m.  Lauranne (Kantje's Feiko) heeft startnummer 11, Catherine (Cleostrade) nummer 20.Op 28 december: 

B piste -  14.20u:  CSI-JY 1.30m: Thibeau Spits (Juragold Bormes) - Marthe Van Gorp (Loreen van de Landhoek)

B piste - 16.30u: CSI** 1.35m:   Jeroen De Winter en Patrik Spits nemen deel aan de CSI** rubrieken.   In deze proef zien we Patrik met Virocondo Z, Jeroen met L'Innocence vt Meulenhof.

A piste- 17.45u:  CSIJ-YR Grote Prijs 1.40m:   Duimen doen we voor Thibeau met Belissimo, Marthe Van Gorp Diamond Star.

B piste - 18.45u: CSI** 1.40m:  Patrik Spits met Jacobien,   Jeroen De Winter met Gretel S.


Op 29 december:

A piste -  8u: CSI** 1.45m:  Patrik Spits (Jacobien Dwerse Hagen), Jeroen De Winter (Gretel S)

B piste - 12.15u: CSI** 1.40m: Patrik Spits (Virocondo Z), Jeroen De Winter (L'Innocence)

B piste- 14u: finale pony's 90cm.  Op nummer 2 mag onze Chinese vriend Zuo Zhang kennis maken met het publiek van Mechelen.  We hopen op een Happy End.   Lauranne start op het nummer 12 met Mistique van het Klavertje.


A piste - 22.30u:  Na de Grote Prijs van de 5-sterren, is er een showproef, die in het verleden voor topsfeer heeft gezorgd in de Nekkerhal.   Thibeau Spits en Thibault Philippaerts vormen een duo bij de Fancy Dress.  Benieuwd wat ze moeten doen.  Wat wij weten is dat we Freestyle mogen mee brengen voor de proef achteraf..

Op 30 december:

Dé proef van Jumping Mechelen wordt uiteraard de Wereldbeker rond 14.30u, gevolgd door de Wereldbeker Pony's.

Spijtig dat het samenvalt met de 1.40m proef CSI** op de B piste.  Daar komen Patrik (Virocondo) en Jeroen (L'Innocence) aan de start.

's Avonds kunnen ze hopelijk mooi afsluiten op de A piste, de Grote Prijs CSI** wordt gereden rond 19u.  Voor de CSI** GP gaat er een kwalificatie aan vooraf.   Laat ons hopen dat dit een haalbare kaart moet zijn, en dat we Patrik Spits (Jacobien) en Jeroen De Winter (Gretel S) aan het werk mogen zien.
We willen nogmaals iedereen van harte danken voor alle steun, die we steeds mogen ondervinden.
Geniet van het eindejaar, en onze beste wensen voor 2019!

En dat het voor ons meteen een druk jaar wordt..   Patrik Spits en Jeroen De Winter  zullen op 2 januari al vertrekken richting CSI*** Ghanghzou in China.   Ze rijden er paarden voor het BFE team.    

Maar eerst genieten van Jumping Mechelen,  super fijn voor eigen publiek!