16-03-2013

Groentenjumping komt op tegen Kanker.

Vanaf dit jaar zijn we met "Groentenjumping VZW" een officiële actie „Kom op tegen kanker“.   We trekken we het in gang, met de Feestveiling, waar we een kleedje van Natalia mogen veilen!  Dit kleedje heeft ze aangehad op één van haar concerten.  We kunnen al verklappen dat het een prachtig kleed is.  De opbrengst is volledig ten voordele van Kom op tegen Kanker.   

Op maandag 1/4/13 zijn er in de namiddag ponyritjes.  Kinderen kunnen aan 2 euro kennis maken met onze pony's van dichtbij.  Voor deze fijne ervaring, wordt er dan ook 1 euro geschonken aan Kom op tegen kanker, de andere euro komt ten voordele  van de Pony-zomerkampen op Club Groentenjumping.

Maar ook het publiek kan winnen!!    In totaal hebben we gulle schenkers gevonden, die meer dan 4000 euro aan waardebonnen en goederen hebben bezorgd.  In bijlage kan je alvast een flyer vinden.  Die worden bedeeld met de post en  via scholen.    Wie een formulier binnen brengt, daar draagt Groentenjumping 1 euro af voor Kom op tegen Kanker.
Ook het aanwezige publiek kan voor 1 euro zo'n formulier kopen, die uiteraard mee in de pot gaat, tvv onze acties.

Wie kan raden hoeveel onze acties samen opbrengen, wint één van onze prijzen.  Er worden slechts 10 prijzen uitgedeeld, op maandag 1/4/13, omstreeks 18.30u aan de winnaars.  (ze moeten dan wel aanwezig zijn..)

1.  Hoofdprijs: meubelset, geschonken door firma Van Gastel - Hubo, ter waarde van 1.500 euro
2.  waardebons van traiteur Gybels, twv 300 euro + waardebons Seats twv 100 euro + kruiwagen DCM vol waardevolle produkten
3.  waardebons van traiteur Gybels; twv 250 euro + kruiwagen DCM vol waardevolle produkten
4. waardebon etentje 2 personen; De Pastorie, Lichtaart + kruiwagen DCM vol waardevolle produkten
5. waardebon verblijf Foulayronnes, domaine Delasserre, 2 nachten - 2 personen, bij Luc en Vera Moernaut + bon van 150 euro van traiteur Gybels +  kruiwagen DCM vol waardevolle produkten
6. waardebon verblijf Lutopie in Solérieux, 1 nacht, 2 personen + bon taverne Seats, twv 150 euro + kruiwagen DCM vol waardevolle produkten
7. waardebon traiteur Gybels twv 150 euro + bons fietsen Jurgen Pellegrims twv. 60 euro
8. waardebon taverne Seats twv 150 euro
9.  waardebon traiteur Gybels twv 150 euro
10.  waardebon taverne Seats twv 100 euro


We willen alvast onze sponsors en medewerkers bedanken.  Hiermee hopen we alle mensen een hart onder de riem te steken, die momenteel met deze vreselijke ziekte te maken hebben.

Groentenjumping doen we niet alleen, dat is met een heel team.  Maar ook de strijd tegen kanker, moeten we samen aanpakken !  Wij doen dat vanaf 29 maart tot en met 1 april 2013.  Vorig jaar was onze opbrengst 2000 euro, ik zou toch heel graag minstens een verdubbeling zien..   We hopen op medewerking van het publiek! Want alleen lukt het ons niet!!