04-03-2015

Op woensdag 4 maart clinic voor ponyruiters gewest Mechelen; op weg naar nationale indoor LRV !

Nu zaterdag 7 maart zou de nationale indoor LRV doorgaan in Oud-Heverlee.  Tenzij het rhino-virus vanuit Limburg nog roet in het eten zou gooien, we zullen spoedig via www.lrv.be wel de laatste instructies mogen ontvangen.

Onze jongens Marnick en Thibeau Spits mogen alvast na een geslaagd winterseizoen richting Oud-Heverlee vertrekken met Esmee, Kadans en Hightrick.

Ons ponygewest Mechelen - Kontich heeft het in het algemeen goed gedaan, en die lijn willen we graag naar de toekomst doortrekken.  
We willen naar vorming van de ruiters toe graag ons steentje bij dragen, met dank dat Patrik een vrije avond wil opofferen..  

 

We geven de kans om de geselecteerde ruiters van het gewest langs te komen voor een springles, gegeven door Patrik Spits.

 

Waar: rijhal stal Ceulemans, Hageweg 5, ST-Kat-Waver.

 

Zullen aan het werk zijn:

 

 

Groep 1 vanaf 19u

Marieke de Keyzer

Van Gught Ebe

Brent van Kerckhoven

Charlotte De Wilde

 

Groep 2 vanaf 20u

Van Ingelgem Laurens

Caro-Belle de Hornois

Thibeau Spits

Marnick Spits

 

Iedereen is van harte welkom om de lessen bij te wonen, en er iets van op te steken.


Uiteraard hopen we toch ook op enkele supporters nu zaterdag, in de rijhal van LRV, Waversebaan 99, Oud-Heverlee.

 De wedstrijden op snelheid zijn toch de leukste om te volgen, nu zaterdagnamiddag.  's Avonds is er ook nog een inter-provincie wedstrijd.   Twee jaar geleden was Thibeau bij de winnende equipe van Antwerpen met zijn pony Spirit.  Deze Spirit zal er zaterdag opnieuw aan het werk zijn, samen met Caro-Belle de Hornois. 
 
We kijken zelf vooral uit naar de prestaties van Marnick met Esmee.   Het is meer dan waarsschijnlijk dat het nu zaterdag hun laatste  LRV pony-wedstrijd zal worden.  Esmee is in vorm, dus we hopen dat het voor Marnick een mooi afscheid kan worden van een prachtige tijd.