26-07-2017

Outdoor pony's en paarden; welkom op 2 en 3 augustus! Geniet van een BBQ en wandeling!

 Het weekend van 29 juli zitten we met zijn allen op de internationale concours in Lier, in het Azelhof.  Voor Thibeau en Jacobien wordt het een laatste generale repititie, vooraleer ze op 5 augustus richting Samorin vertrekken.  Een deelname op het Europees Kampioenschap juniors, we zijn best gemotiveerd!

We willen de basis en onze supporters zeker niet vergeten!  Het is wel druk, maar goede tradities moeten we in ere houden!

Al 2x hebben we in augustus een oefenjumping voor de pony's met BBQ gedaan, ten voordele van het ponygewest LRV Mechelen - Kontich.
Nu mogen we dat gewest ook wel dankbaar zijn, want ze hebben onze kinderen toch wel goesting en kansen gegeven om te rijden op wedstrijd.   Thibeau is niet de enige ruiter uit dit gewest dat zich klaar maakt voor het EK volgende week.  Ook Caro Belle De Hornois en Lies Malisart zullen bij de scholieren de kleuren van België vertegenwoordigen!  De kans had er ook ingezeten dat Dimme Dhaese en Jeroen De Winter er bij hadden gezeten bij de youngriders.  Ze zijn allebei ook super bezig, hebben hun ponytijd binnen dit gewest gehad, en waren ook dit jaar succesvol bij de Youngriders, maar door omstandigheden niet bij de EK Selectie.

We hebben er een tweedaagse van gemaakt.  

Op woensdag 2 augustus zijn de paarden welkom voor oefenparcoursen vanaf 17u.  We beginnen als volgt:
17u: 60 cm

17.30u: 70cm

18u: 80 cm

18.30u: 90 cm

19.30u: 1m

20.30u: 1.10m

De inschrijvingen zijn ter plaatse te regelen aan 5 euro per combinatie.  Het is een oefenparcours, evt mag er met hulp gesprongen worden. 

Voor de pony's op donderdag  3 augustus gaan we het iets beter voorbereiden. Dan hebben we ook een top-secretariaat om het allemaal mee op te volgen, een timing en startlijsten te maken.  Info vind je in de bijlage.  Inschrijven voor de jumping of de BBQ doe je via lrvponygewestmk@gmail.com. 

Er is op 3 augustus ook de mogelijkheid om te gaan wandelen op het ruiterpad, en dit met begeleiding.  Onze zoon Marnick Spits zou een groep begeleiden rond 17u, Thibeau zou een groep mee nemen rond 19u.  We vragen wel dat iedereen die mee gaat op wandeling, dit doet met zijn eigen pony of paard, zorgt dat ze bekwaam zijn, en daarvoor de nodige ervaring/brevetten hebben, en het  veilig willen houden.   We geven de kans om de weg te tonen, maar we willen vooral dat iedereen veilig terug komt! Op afspraak is er op een later moment evt wel de kans om het ruiterpad te doen met paarden/pony's van ons, maar dat is niet te combineren volgende week.  We zullen het zo al druk genoeg hebben.  En dat doen we altijd in kleine groepen, en op een andere manier begeleid.  Moest daar interesse voor zijn, kan je steeds wel een mail sturen naar kristel@groep-ceulemans.be. 


Voor de ponyproeven op 3 augustus is het eigenlijk als volgt voorzien naar +- timing, maar die wordt nog bijgesteld ahv inschrijvingen:
Alles mbt de ponyproeven en de BBQ is ten voordele van het LRV ponygewest.  Ook de inschrijvingen doe je dus rechtstreeks bij hen via mail op lrvponygewestmk@gmail.com.  Normaal sluiten de inschrijvingen af op 28/7!!

13u: 30cm
13.30u: 50cm
14.15u: 70cm
15.30u: 90cm
17u: 40cm
17.30u: 60cm
18.15u: 80cm
19u: 90cm
20u: 1m
21u: 1.10m






Documenten
Flyer BBQ en outdoor