04-12-2013

Paarden goed toegekomen op CSI*** Poznan; wedstrijd start morgen!

Het was een tijdje geleden, maar dit weekend trekt Patrik terug met zijn paarden de grens over.   Hij heeft hier gekozen om Umosa, Comptesse vd Withoeve en Withney mee te nemen.

De paarden zijn momenteel al goed toegekomen in het Poolse Poznan.  De resultaten zijn te vinden via deze link

Voor onze eigen kinderen zijn er momenteel geen wedstrijden, even verplicht achter de boeken.  Af en toe mogen ze uiteraard wel pauze nemen, en dan een pony trainen.  Er komt natuurlijk die ene belangrijke wedstrijd aan, Jumping Mechelen!

Thibeau zal waarschijnlijk aantreden met de volgende pony's:   Hightrick (stijl Jeugdcup), Saartje (beste supportersclub), Sunny (Dream Team), Corne's Juliette (stijl D licht), Spirit (stijl C licht), Sunny (children 1.10m), Happy C (LRV C midden), Corne's Juliette (LRV D midden), Kadans van de Groenheuvel (Bestgaande rijpony).

Onze zoon Marnick Spits was met deelnames van Bijou (children 1.10m paarden) en Venus (LRV  D midden) minder goed bedeeld.  We proberen de kerk wel in het midden te houden.  Met dank aan Julien Counet, die ons hierbij nog geholpen heeft, en gisteren de ponyhengst Quidao Louwenn heeft gebracht.   

Waar Sunny een mini-copy is van de voshengst Cyber van Vrijhern,  is er een gelijkenis tussen Quidao Louwenn en Ultra Boy, de Heartbreaker-hengst die op 5-jarige leeftijd met Patrik nog Belgisch Kampioen werd, en achteraf ook internationaal sterk wist te presteren.

We kijken er dan ook naar uit om met de mini Ultra Boy rustig op te bouwen, en hem volgend jaar met Marnick aan het werk te mogen zien!


Onze neef Jeroen De Winter zullen we in Jumping Mechelen ook zeker aan het werk zien.  Hij komt in Mechelen aan de start in de rubrieken voorzien voor de ruiters onder de 25 jaar, oftewel de CSI-U25 rubrieken.  Voor wie het nog niet wist, Jumping Mechelen vindt plaats van 26 tot 30 december, in de Nekkerhallen!