22-02-2019

Patrik aan het werk op CSI Gent, Thibeau maakt zich op voor Carmona.

Sinds gisteren hebben we heel wat telefoontjes gehad..  Speculaties over een minder leuk verhaal, dat er 20 paarden in beslag genomen zijn in St Katelijne Waver. 
We zijn niet de enige paardenhouder in St Katelijne Waver..  Het is niet aan ons om ons hier over uit te spreken, we weten dat de meesten met eer en geweten, met veel energie en goede zorgen klaar staan voor hun paarden..   Bij ons is het zeker niet..  Momenteel hebben we er ook nog wel wat meer dan 20.... En allemaal paarden die we heel erg graag zien, waar onze ruiters heel veel moeite doen om lessen te nemen, goed te trainen.  Waar we de paarden ook  gelukkig willen houden, met heel wat buitenritten op het ruiterpad..


En nu mogen er enkele paarden weer mee op vakantie...

Op het Flanders Horse Event in Gent komt Patrik dit weekend aan de start met Javanna van de Torredreef en Kapitano.  Uitslagen en meer info via deze link.  


Er is van vrijdag tot en met zondag ook een hele beurs te bezoekenOp vrijdagavond rijdt Thibeau nog de hengsten Impress van Kattenheye Z en Nono van de Withoeve in de hengstencompetitie.    Neef Jeroen De Winter rijdt met Pegase vt Ruytershof, Nixon van 't Meulenhof en Mugano vt Klapscheut.

Zaterdag gaat Thibeau nog enkele paarden trainen in het Azelhof.  Daarna wordt alles in gereedheid gebracht om met 7 paarden te vertrekken richting Spanje.  Een hele trip, waar we op woensdag 27 februari moeten aankomen, en waar de paarden blijven tot en met 17 maart.

Het eerste en laatste weekend zal Patrik ook 2 paarden rijden, en kiest hij voor Jacobien Dwerse Hagen en Virocondo. Het middelste weekend zal ook Thibeau deze 2 toppers rijden. 
Thibeau rijdt de 3 weken met Belissimo Z, Juragold Bormes en Classic Touch.   Madonna gaat mee voor de wedstrijden van de 7-jarige paarden.  Loreen van de Landhoek nemen we graag mee voor Marthe Van Gorp.  Zij zal ook 3 weken deelnemen, en verder ook rekenen op Diamond Star en 
Melliflious.   

Er is een hele Belgische delegatie onderweg naar Carmona..  We duimen voor een veilige reis, en mooie successen.