31-05-2017

Patrik van start op CSI** Opglabbeek, jeugd naar Gouden Laars Kuringen.

We zijn ondertussen al goed bekomen van het voorbije weekend.   Voor Thibeau is er na het heuglijk nieuws van de titel nog een vervolg aan gekomen.  Met dank aan de mede-eigenaars van Jacobien, want ze mogen van hen deelnemen volgende week in Wierden, waar er een CSIO van de jeugd plaats vindt.  
Vorig jaar waren we er al te gast in Wierden met de pony Cleostrade, ze werd er 10e in de GP.    Nu mag Thibeau zich dus ook bij de juniors vervoegen, heel fijn! 

Met dank ook aan Patrik, die Jacobien toch nog af en toe met Thibeau zal mee geven. Hij geniet er toch ook zichtbaar van!  En we proberen een goede planning te maken, die zowel voor ruiters maar vooral voor het paard haalbaar is!  

Nochtans gaat hij nog zeker zo graag zelf op concours.  Dat mag hij meteen dit weekend doen in Sentower in Opglabbeek. Patrik neemt er deel met Belissimo Z en Veracruz DH Z op een internationale CSI**. 

Ook onze jeugd trekt naar Limburg, voor een fijne manche in de Gouden Laars bij de familie Wouters in het Woutershof te Kuringen.   Zaterdag springen Catherine, Lauranne en Thibeau Spits er mee.  Bij de paarden op zondag gaan we Jeroen De Winter en Thibeau aan het werk zien.  Timing en startlijsten via deze link. 

O
nze jonge paarden blijven dichter in de buurt.  Marnick Spits en Mathias Hens blijven voor een Vor wedstrijd in Lier op het Azelhof.

 
Het zal volgende week een bijzonder korte week zijn, we moeten al op dinsdag vertrekken naar Wierden.   Een week later is er een andere belangrijke internationale ontmoeting van de jeugd.  Dan zal onze neef Jeroen De Winter ook van de partij zijn in het Duitse Hagen, samen met Gretel S.  

Onze supporters zullen het de volgende week druk hebben, live op wedstrijd, of van op afstand met de livestream...  
Vorig jaar was Catherine er bij in Wierden, een mooie herinnering!