09-05-2016

Ruildag op maandag 16 mei vanaf 13u. Rijbroeken ed in 2e hands te vinden.

Deze zomer zijn er wel wat ponykampen die bij ons worden ingericht,  veel ouders die niet weten of het een hobby voor een week zal zijn, of dat ze voor een veel langere periode vertrokken zijn.  Als ze gebeten worden door de microbe...

Voor die ouders die op zoek zijn naar een outfit, of gewoon voor iedereen die graag iets te koop wil aanbieden of komen kijken wat er te vinden is, een ruilbeurs.

Op zaterdag en zondag richt de club van LRV Koningshooikt een jumping in voor pony's (op zaterdag) en paarden (op zondag) in.  We nemen er graag gewoon zelf aan deel, ineens een goede training.

Dat de tent er op Pinkstermaandag nog staat, dat gaf mogelijkheden.  We willen graag vanaf 13u een dressuurwedstrijd inrichten voor onze eigen VLP Groentenjumping-leden, en gelijkertijd een ruilbeurs laten doorgaan.

Heb je iets te koop, dan ben je maandag 16/5 vanaf 10u welkom om het mee te organiseren en uit te stallen.

Wil je iets komen kopen, of kom je graag gewoon onze ruitertjes  in hun dressuur aanmoedigen, dan ben je welkom tussen 13u en 16u.

Niet iedereen zal er kunnen zijn.  Op de foto zien we Lauranne Spits met haar dekhengst Hightrick.    Volgende week zal ze op maandag mogen deelnemen aan de provinciale wedstrijd BRP.  De eerste stap op jacht naar een ticket om op Jumping Mechelen te geraken..  Ook Lise Fol (Picaso P) en Zarah Leemans (Prince Optimus) gaan mee richtiing Pulderbos op 16/5.