03-08-2015

Rustig voorbereiden voor het EK Scholieren. Van op afstand supporteren voor pony's in Malmö!

 Dit zal normaal het laatste nieuwsbericht zijn, dat we nog gaan maken voor de afreis naar Wiener Neustadt in Oostenrijk.

We gaan er alles aan doen om het zo rustig mogelijk verder voor te bereiden, en de druk er niet te hoog op te leggen.
Onze merrie Jacobien Dwerse Hagen zou er klaar voor moeten zijn.

Het is een opsteker voor LRV Kontich, die niet enkel onze zoon Thibeau Spits zien afreizen naar het EK Scholieren in Wiener Neustadt, maar eveneens deze week Yana Reynders voor het EK pony's (dressuur) in het Zweedse Malmö.

Ook heel wat bekende namen voor ons in de eventing- en jumping-selectie.  Ze mogen allemaal op onze steun rekenen, de resultaten volgen lukt via deze link. 

De week van ons Europees kampioenschap jeugd in het Oostenrijkse Wiener Neustadt , van 10 tot 16 augustus, .is er ook in eigen land een wedstrijd die op heel wat volk en ruiters kan rekenen.

Het Belgisch kampioenschap jonge paarden, de traditie van Gesves is wel gekend. We hebben zelf wel enkele paarden aan de start, die we graag zullen opvolgen.

Neef Jeroen De Winter komt met de gekeurde dekhengst Krezip Dwerse Hagen (Va-Vite x Dolce Vita) aan de start bj de 5-jarigen.

Killian Norris zal het ook best druk hebben, met Jericho Dwerse Hagen en Carlina DH bij de 6-jarigen, Valladares DH en Verona de Vauxelles bij de 5-jarigen, en de beloftevolle Classic Touch bij de 4-jarigen.  Ook ons nichtje Mieke Ceuterick wist zich te kwalificeren voor dit Belgisch kampioenschap bij de 5-jarigen.  

Meer info over de wedstrijd via deze link.

 
Eén van onze beste 6-jarigen op de moment is Jacobien Dwerse Hagen (Va-Vite x Querlybet Hero).  Zij zal er dus niet zijn in Gesves, want haar nemen we heel graag mee, richting Wiener Neustadt..  Wordt vervolgd...