15-03-2016

Slapen op 2 oren, dankzij Salus Slaapcomfort. Maar deze keer extra inspanning!

 De ruiters van de Groentenjumping mogen op hun 2 oren slapen. We zullen zeker ons best doen om iedereen zo goed mogelijk te ontvangen tijdens onze 2 weekends. Persoonlijk gaan we wel slaap tekort hebben, maar dat kunnen we achteraf misschien wel goed inhalen, dankzij onze nieuwe sponsor Salus Slaapcomfort.

Dit nieuwsbericht om de ruiters op de hoogte te brengen dat ze enkele extra waardebons geven, te verdienen tijdens de CSN Gold in de proeven 1.15m - 1.20m en 1.25m. De winnaar in de proef 1 en 4 krijgt telkens een waardebon van 100 euro.

Er wordt een totaal klassement bijgehouden over proef 1- 4 en 7 van CSN Gold.  Voor aanvang van proef 7 zal de voorlopige ranking op het secretariaat te vinden zijn.    Na proef 7 krijgt  de top 3 van de ranking over de 3 proeven de volgende waardebons overhandigd: 200 euro - 150 euro en 100 euro. Dit bovenop de reeds verhoogde prijzengelden. Op tijd inschrijven blijft de boodschap! 

Voor de proeven van de Vor zijn de inschrijvingen al afgesloten, voor LRV is het vandaag de laatste dag!

Inschrijven voor de CSN Gold wedstrijden nog tot volgende week maandag 14/3.  Voor de ruiters die het wensen, zijn er stallen beschikbaar voor het paasweekend aan 100 euro per box (2 pakken houtkrollen inbegrepen).  Bevestig dit voor 18/3/16 aub!