24-12-2014

Stal Ceulemans wenst u een fijn Kerstfeest!

 Het jaar 2014 loopt op zijn einde.   Iedereen kan op zijn eigen manier terugblikken, ook wij doen dat.  Een jaar dat we niet hebben stil gezeten, een jaar met emoties, een jaar met ups and downs, een jaar van vallen en opstaan.

Maar heel eerlijk, mensen in de paardensport leren daar mee omgaan, en komen er soms sterker uit.
Soms nieuwe accenten leggen, nieuwe kansen grijpen, andere keuzes maken.

We willen meer de klemtoon op onze jeugd gaan leggen, ze zijn onze toekomst!  
Het groot voorbeeld voor onze kinderen is neef Jeroen De Winter.  Het laatste jaar heeft hij zelf ook lessen gegeven aan onze jeugd, en dit gaat zeker ook zijn vruchten afwerpen.

Hij mag met ambities naar Jumping Mechelen vertrekken,  hij heeft er alles aan gedaan om zijn voorbereiding zo goed mogelijk te laten verlopen.  We duimen alvast voor Jeroen met Gravin en Gretel!
Ze doen mee bij de rubrieken U 25, voor internationale ruiters jonger dan 25 jaar.    Met Gravin zal Jeroen aantreden in het Vlaams Kampioenschap op 26 december, en de Belgian Breds op 27 december.

Nathalie De Winter is er met haar B pony Obelix meteen bij in de ponyproef op vrijdagochtend 26 december.  Dit jaar heeft Lauranne afscheid genomen van haar pony Saartje, maar ze mag vrijdag een nieuwe pony verwelkomen.  Dan zal Rania Dindane haar laatste wedstrijd rijden met Cindy.  Benieuwd of Lauranne dat volgend jaar even goed zal doen!  Het duo Rania en Cindy hebben heel wat overwinningen op hun naam staan.

Vrijdagochtend mag onze zoon Thibeau Spits zijn kans wagen in de jeugdcup stijlrijden op de B piste.  Zijn 2 selectierondes en de halve finale waren prima verlopen, met 2 overwinningen en een 2e plaats.  Gisteren op het ponycriterium reden ze nog een rondje uit het boekje in de 1.10m proef.  We hopen dat ze vrijdag hun deelname aan de superfinale op 30/12 mogen veilig stellen..  

Wie het allemaal liever iets spectaculairder ziet, dat is Patrik zelf.  Waarom zijn we niet verwonderd dat ze hem hebben gevraagd voor het verkleed springen op vrijdagavond 26/12.  Hij zal er een duo vormen met Niels Bruynseels, en het zou meer dan de moeite waard worden.  

Op de middag vormt Patrik eveneens een groep, bij het Dream Team Cup LRV.  Met wie dat zal zijn, dat wordt nog door loting bepaald.

Vooraleer we zo ver zijn, maken we toch graag tijd voor de familie om de kerstdagen rustig te laten verlopen.  We wensen iedereen een heel fijne Kerst toe, en het allerbeste in 2015!