23-07-2015

Thibeau Spits dit weekend Gouden Laars Lier. Jeroen De Winter richting CSI** Hasselt.

Ondertussen zijn we de voorbereidingen aan het treffen om met Thibeau richting het EK van de scholieren te vertrekken.  Ons vertrek is voorzien op vrijdag 7 augustus, om een eerste wedstrijd te springen op dinsdag 11 augustus.

Bij de Children bestaat het team uit Roy VAn Beeck, Thibeau, Léna Lienard, Camille Demollie en Jinse Van der Haeghen.   De sfeer binnen de jeugdruiters is optimaal, dat werd deze week bewezen bij de teambuilding, waar zeker ook de ponyruiters mee voor heel wat animo zorgden.  Spijtig dat we niet bij hun EK aanwezig kunnen zijn, we supporteren voor de Belgische ponyteams vanop een afstand. Ze trekken naar Malmö (Zweden) en rijden hun EK van 4 tot 9 augustus.

We hebben dus een week langer om ons verder voor te bereiden. 

We moeten zorgen dat Thibeau er zelf klaar voor is, en we vonden het een goed plan om hem nu zondag in het Azelhof te Lier een extra troef mee te geven om het 1.30m te springen.

Naast zijn EK merrie Jacobien Dwerse Hagen, mag Thibeau het zondag proberen met onze 7-jarige krachtpatser Donckervoort. Op training vandaag was Thibeau alvast bijzonder onder de indruk.   Voor de 7-jarige Donckervoort, die vorige maand ook al imponeerde  in de FEI rankingsproef op CSI*** Canteleu, wordt het nu zondag een wandeling.  Benieuwd hoe Thibeau het dit weekend er van af brengt...  Coach Patrik zal zeker nu ook mee gaan, om bij te sturen waar nodig.   Er zijn heel wat combinaties dit weekend aan de start bij de Gouden Laars wedstrijden, timing en startlijsten via deze link. 

Voor Patrik dit weekend geen wedstrijden, hij komt zelf graag in actie tijdens CSI*** Lier van 30 juli tot 2 augustus.
Onze neef Jeroen De Winter gaat dit weekend wel de internationale toer op, in het Woutershof te Kuringen.  
Daar wordt de CSI** Hasselt gereden.  Meer info via deze link.