27-08-2015

Uitkijken naar CSI*** Zandhoven en Beker van België scholieren/pony's Hulsterlo !

 De Belgische paardenwereld heeft nog een tijdje mogen nagenieten van de zilveren Europese medaille van Grégory Wathelet.  Straf staaltje rijkunst, en kalm blijven op de juiste moment  heet dat dan..

Ook al waren we zelf op zondag 23/8 actief bezig met onze eigen paarden, we volgden het maar al te graag van op afstand!

Patrik zorgde in Vilvoorde meteen voor een ideale generale repetitie om met een goed gevoel richting CSI*** Zandhoven te vertrekken.   Dolce Vita (Darco x Saygon) won de 1.35m rubriek, en weer was Verdi Vd Withoeve goed voor een foutloze ronde in de 1.45m rubriek!  Ook in de barrage ging het prima, maar in snelheid werd hij nog geklopt.   Het zou uiteindelijk goed worden voor de 6e plaats. 


Het begint in Zandhoven op donderdag 27/8 en we hopen er met Verdi bij te zijn in de GP op zondag 30 augustus.  Eerst nog die nodige kwalificaties doorstaan!  Meer info over de concours is te vinden via deze link.  We worden verwend in eigen land, want de familie Theeuwes doet altijd bijzonder zijn best om er een mooie organisatie van te maken. 


Zelf zitten we met de jeugd deze week ook op wedstrijd, voor de Beker van België scholieren en pony's.   Daar zal Thibeau aantreden met Kadans van de Groenheuvel bij de pony's, en met Freestyle en Vicenza Rosa bij de scholieren.  Zijn EK paard Jacobien heeft haar rust verdiend, maar het zal met deze paarden/pony vast ook een leerrijke ervaring worden. 

Het begint ook daar op donderdag en vrijdag met de kwalificaties.  Getroost zullen er wel velen worden op zaterdag.  De finales worden verreden op zondagnamiddag.  Meer info over het programma en startlijsten via deze link.