22-01-2013

Voor de eerste keer de internationale toer op.... Nu zondag naar Roosendael!

Onze jongens Marnick en Thibeau Spits vonden het alvast show.
Hun papa zou niet lang meer de enige zijn bij ons thuis, die ooit heeft gesprongen in de accomodatie "De Goubergh", in het Nederlandse Roosendaal.

In december was de Goubergh nog een mooi decor voor de internationale concours. Daar werden Patrik en Withney nog knap 3e in de Grote Prijs.

Met de winterprik moest LRV Antwerpen ook goed nadenken over de organisatie van de M-indoor, nu aanstaande zondag 27 januari. Deze 2e selectiewedstrijd voor de hoogste reeksen B licht, C midden en D midden, mag toch in goede omstandigheden gehouden worden.
Normaal was het voorzien in Geel, maar dat zou toch moeilijk worden. Daarom werd de mogelijkheid bekeken om uit te wijken naar Nederland.

In Roosendaal is er tevens een perfecte overdekte inrijpiste, dus zijn we alvast graag te gast. Ook ons nichtje Julie Ceuterick is van de partij met Xander en Kadeeke, in B licht. Neef Jorich Spits rekent op Wolf, Catrien en Galinka.
Onze zoon Thibeau Spits neemt Saartje en Sherlock in B licht, onze zoon Marnick waagt zijn kans met Venus in D midden.

Voor ons zelf is het ook dit jaar de eerste keer de internationale toer op, maar dan echt, met de organisatie van de Groentenjumping. We moeten zelf nog heel wat voorbereiden.
Er is een nieuwe website in opmaak. Binnenkort meer info!