14-02-2013

Voorprogramma's goedgekeurd FEI voor de CSI***, CSI* St-Katelijne-Waver.

Gisteren was het Aswoensdag, dat wil zeggen nog exact 40 dagen voor Pasen.   Voor ons resten er dus minder dan 40 dagen vooraleer we onze ruiters en het publiek verwelkomen op de Groentenjumping.

Om topsport te kunnen zien, hebben we uiteraard gemotiveerde ruiters nodig aan de start.    In bijlage kunnen we alvast de officiële voorprogramma's bezorgen, die ondertussen ook zijn goedgekeurd door de FEI.

We hopen zo spoedig mogelijk een zicht te hebben op de deelnemers tijdens onze concours.  Heel zeker komt voor Engeland Joe Clee aan de start.  Eén van de beste vrienden van Patrik mag ook in de piste zeker niet ontbreken.  Joe zorgt regelmatig ook voor spanning en sensatie, niet enkel in de piste.   Heel fijn dat de familie Clee op 13 februari ook groter is geworden. Proficiat aan papa Joe Clee en uiteraard ook aan mama Julie Wauters, trotse ouders van hun derde kindje Emilie Clee!

Groentenjumping is niet enkel gekend voor de topsport, het is evenzeer gekend om een leuke familie-uitstap te zijn.   We proberen ook kansen te geven aan de jongere ruiters of aan de amateurs.
In bijlage eveneens ons voorstel voor de Euroregio, in samenwerking met Vor.  Deze wedstrijd vindt plaats van 5 tot 7 april. Op de 2e piste zullen er dat weekend Vor wedstrijden zijn op vrijdag en zondag, waar de paarden niet voor moeten blijven in de stallen.    De paarden die ingeschreven worden in de Euroregio, worden wel verwacht hier te verblijven tijdens het weekend.    Op zaterdag wordt er tijd gemaakt voor de LRV ponywerking.  Meer info volgt hierover spoedig, maar zeker vrijhouden op zaterdag 6 april voor de LRV ponywedstrijden!



Documenten
Euroregio
Schedule CSI* St-Kat-Waver
Schedule CSI*** St-Kat-Waver