20-09-2019

Welkom op de open les dagen van 28 september !

September is traditioneel de maand van de sportclub, en de maand waarbij er met frisse moed een nieuw sportjaar wordt ingezet.
Na de kampen van juli en augustus, de brevetten op zaterdag 7 september, hebben we nu de wekelijkse lessen terug hervat.
Dat het gezellig druk is..

Op zaterdag 28 september willen we graag onze deuren openen om ook andere kinderen/ouders van dichtbij met de ponysport kennis te laten maken.

Je bent welkom in de Leliestraat 37 tussen 10u en 12u.      Neem als het kan een fietshelm mee, als je zelf geen rijkledij hebt.  We zullen jullie graag helpen om ook de ervaring mee te geven van op een pony/paard te rijden.

In de maand augustus hebben we een G-weldig kamp gehad, met de steun van Sport Vlaanderen,  waar de G kindjes alle aandacht kregen.   Tweewekelijks hebben we onze G werking bij ons op stal.  Op zaterdag 28 september in de namiddag tussen 13u en 15u hebben we onze medewerking verleend aan de G sportdag van de gemeente.
Naast de vaste ruitertjes, zal de groep dan veel groter zijn.
Gelukkig hebben we heel wat brave pony's en paarden, en fantastische vrijwilligers,  die telkens het beste van zichzelf geven. 

Komen jullie hen ook eens aanmoedigen? Van  harte welkom!  
Enkel bij slechte weersomstandigheden zal het doorgaan in de binnenpiste, Hageweg 5, St Katelijne Waver.
Als het mooi nazomer-weer is, dan houden we het buiten in de kleine piste aan de stal in de Leliestraat 37 te St Katelijne Waver.

Hopelijk tot dan!   Deelname aan de initiaties in de voormiddag tussen 10u en 12u is gratis.    Voor de lessen van de G werking in de namiddag,  moest er ingeschreven worden via de sportdienst van de gemeente St Katelijne Waver.  Evt kan je daar nog meer informatie krijgen.