05-06-2014

Win tickets Musical 14-18, in bijzijn van Joe Clee ! Startlijsten ponyproeven LRV in bijlage !

Een foto van Joe Clee in de Nekkerhal terwijl we aan onze buitenconcours CSI*** St-Katelijne-Waver beginnen met zomers temperaturen.  Daar moet dan ook iets achter zitten!

Joe Clee is één van de smaakmakers bij ons op de concours.  Hij is niet alleen een topruiter en goede vriend, hij is daarenboven een prima entertainer.  Ergens heeft hij zijn roeping gemist!



Misschien kan je dat spoedig zelf ondervinden.   We hebben ook nog onze actie van Kom op Tegen Kanker, gesteund door de firma ACM Audi- Volkswagen - Scoda van Mechelen.     Je kan het wedstrijdformulier vinden in de bijlage.

Per verkochte drankkaart van 20 euro wordt er 0.5 euro geschonken aan Kom op tegen Kanker.
Jij zelf kan ook winnen, want er worden niet minder dan 6 luxetickets gegeven voor de Engelstalige uitgave van de prachtige musical 14-18, in de Nekkerhal.   Die vertoning vindt plaats op 15 juni om 19u, en Joe Clee zal daar bij zijn.

Wie toch liever de Nederlandstalige versie ziet, ook daar goed nieuws.   We hebben ook 3 duo-luxe - tickets te verdelen op woensdag 2 juli om 19u.    

We proberen dus ook het publiek bij een wedstrijd te betrekken, maar uiteraard is  het bij ons om de paardensport te doen.  Morgen beginnen de internationals er aan om 10u.  Van zodra de veterinaire keuringen achter de rug zijn, komen de startlijsten onmiddellijk on-line.

De startlijsten van de ponyproeven op zondag 8 juni vind je via deze link.      
Op vraag van enkele ruiters van de invitationals is er voor gekozen om de proef later te laten doorgaan.  De prijs Horsewhip wordt verreden na de finaleproef pony's op de hoofdpiste.  Ook op zaterdag zal de invitational-proef, gesponsord door Brian Meeuwissen doorgaan op de zandpiste, na de familierelais.  


Morgenavond hebben we alvast onze finale voor de LRV ponyruiters.  Ook zij worden in de watten gelegd, met in beide finaleproef een paar lederen rijlaarzen gesponsord door Horsewhip,   waardebonnen van Leon, 2 hoofdstellen van CWD, martingaal van CWD en andere naturaprijzen en dekens gesponsord door Meynen.


Het super groot springkasteel staat al klaar, wij kunnen er vanaf morgen een fijn weekend van maken.  Bijzonder welkom! 


 




Documenten
Program CSI*** St-Katelijne-Waver
Win duo tickets with Joe Clee for Musical!
Startlijsten finales pony's LRV